R nineT Urban G/S

12.800 €*

177 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R NINET URBAN G/S.

ATRAGE PRIVIRILE. PUTERNIC. CU RĂCIRE PE AER.

Bucură-te de sentimentul de încredere oferit de un boxer cu poziție de pilotaj pe verticală și relaxată, completat de tehnologia inovatoare. Alege din nenumărate opțiuni de customizare pentru propriile tale idei. Modelul R nineT Urban G/S face o afirmație clară: aduce un omagiu primelor zile din istoria de succes a seriei G/S BMW Motorrad. Doar o privire și este clar că R nineT Urban G/S surprinde spiritul off-road al acelei ere. În același timp, caracteristicile sale de pilotaj îl fac un adevărat membru al familiei nineT de astăzi. Modelul reflectă modul de viață al acelor vremuri: oamenii știau unde doreau să meargă și știau exact cum să ajungă acolo. La fel ca astăzi.

Sursa de inspirație: inconfundabilă.

Designul modelului R nineT Urban G/S atrage privirile. Elementele stilistice distinctive fac să fie o motocicletă puternică și robustă, care aduce un omagiu designului original G/S: roata din față de 19 inchi, furca telescopică cu burdufuri familiare, masca farurilor cu parbrizul și apărătoarea ridicată împotriva stropirii cu noroi definesc partea frontală a motocicletei. Profilul său este definit de liniile orizontale pronunțate. Elementele de caroserie albe și șaua roșie, îngustă, puțin mai lungă, revigorează spiritul legendarului model R 80 G/S din 1980. Motorul și cadrul negre evidențiază acest efect. De asemenea, noile instrumente clasice rotunde arată că Urban G/S face parte din familia nineT. R nineT Urban G/S excelează în toate, de la drumuri neasfaltate până la drumuri cu pietriș. Anvelopele opționale cu nituri și roțile cu spițe, scărițele Enduro, scutul termic fixat cu șuruburi și maneta de frână de picior din oțel evidențiază acest lucru, atât funcțional, cât și vizual.

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI OPUȘI

116

Cuplu max. de strângere în Nm la 6 000 rpm

1.170

cc capacitate

221

greutate la gol, complet umplută în kg

850

mm înălțime șa

Motor boxer cu doi cilindri opuși în patru timpi răcit cu aer/ulei

DATE ȘI ECHIPAMENT

Tehnologie pentru o distracție pură de pilotaj.

Prin aspectul său, modelul R nineT Urban G/S rămâne credincios trecutului, dar în egală măsură arată respect pentru prezent și tehnologia modernă. Dispune de motorul și sistemul electric al BMW R nineT. R nineT Urban G/S respectă și standardul actual EU-4, datorită tehnologiei sale de ultimă oră. Motorul boxer puternic, răcit cu aer, cu două cilindri, are o capacitatede 1 170 cc și o putere de 81 kW (110 CP) pentru a furniza putere extrem de dinamică, chiar și la viteze reduse. Totul pentru o experiență de pilotaj ușoară și modernă. Sistemul ABS standard și sistemul ASC de control automat al stabilității te asigură că ești întotdeauna în siguranță atunci când gonești cu viteză pe șosea sau pe pietriș. Și mai există o ultimă referință vizuală la rădăcinile Enduro ale G/S: sistemul de evacuare ridicat din oțel inoxidabil, șlefuit.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI R NINET URBAN G/S

În poziție verticală și impunătoare.

Triunghiul ergonomic echilibrat al modelului Urban G/S te menține agil și încrezător pe drum: ghidonul ușor mai mare, suprafața alungită a șeii și scărițele puțin mai adânci și mai late montate în spate oferă o experiență de pilotaj mai relaxată și mai sigură. Înălțimea standard a șeii din această serie este de 850 mm. Datorită unei șei mai joase opționale, R nineT Urban G/S oferă stabilitate pentru motocicliștii de aproape toate dimensiunile.

O altă caracteristică vizuală este bancheta șeii cu aspect de piele. Este impermeabilă, lucrată cu măiestrie, cu accent pe suprafața autentică și culoare. Prin urmare, îmbrăcămintea, cum ar fi blugi închiși la culoare, poate duce la colorarea banchetei de șa. În general, acest efect de patină nu poate fi eliminat și nu constituie un defect.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Customizare, practic fără limite.

Indiferent că îți dorești un aspect off-road sau o vibrație retro, R nineT Urban G/S îți reflectă starea de spirit specială. Așa că când vine vorba de customizare, posibilitățile sunt practic infinite, așa cum au fost atât de bine prezentate în nenumăratele aventuri din istoria G/S. Modelul R nineTUrban G/S poate fi transformat rapid într-o șa de o singură persoană, datorită cadrului detașabil.

În plus, există o gamă personalizată de accesorii originale BMW Motorrad și echipament exclusiv, premium, opțional de la BMW Motorrad Spezial. Pe scurt: individualitatea ta este la fel de nerestricționată ca și plăcerea ta de pilotaj.

AFLĂ MAI MULTE

BMW Motorrad Spezial

Arată-ți personalitatea pe șosea.
Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu BMW Motorrad Spezial, achiziționezi o motocicletă cu tușa ta personalizată, la cele mai înalte standarde de calitate.

La BMW Motorrad Spezial, vei găsi în special echipamente opționale de înaltă calitate, precum seturile de piese forjate din opțiunea exclusivă 719 și culori Spezial sau accesorii pentru îmbunătățirea performanței, precum piesele HP.

Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și artizanatul înrădăcinat în tradiție creează un standard de semnificație și exclusivitate.

AFLĂ MAI MULTE

ACCESORII PENTRU NOUL MODEL R NINE T URBAN G/S

Protecție pentru motor din aluminiu

Scoate în evidență caracterul off-road

Apărătoare pentru capacul chiuloasei din aluminiu

Evidențiază designul și linia motorului boxer.

Protecții pentru mâini

Plastic rezistent la sfărâmare și la UV.

STILUL: PUR ȘI SIMPLU ATRACTIV

Jachetă Boulder

Jacheta de motocicleta de utilitate moderna.

Blugi impermeabili

Pantaloni de motociclist impermeabili si rezistenti la vant, cu aspect casual de blugi.

Teniși uscați

Tenisi peste glezne - impermeabili, rezistenti la vant si care respira.

MAI MULTE MODELE HERITAGE

R nineT Scrambler

R nineT Racer

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.