K 1600 B

25.700 €*

421 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW K 1600 B

LUX CASUAL ÎN STILUL BAGGER

Cu modelul K 1600 B: Nimic nu este mai interesant decât să fii relaxat pe drum. Complet calm, lași peisajul să treacă pe lângă tine. Dar te bucuri și de dezlănțuirea sălbatică a legendarului motor cu șase cilindri într-o secundă. Apoi, kilometrii trec în viteză. Călătoria casual în confort luxos devine un touring de performanță agresiv. Așa cum promite silueta de Bagger alungită și cu design dinamic. Cu modelul K 1600 B ești mândru și fericit ceva mai mult timp, dar cu siguranță nu rămâi niciodată singur pe drum. În spiritul #RideAndShare.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI K 1600 B

Funcționare, confort, siguranță și performanță: La K 1600 B, acțiunile își merită numele. Totul este orientat către tine și experiența ta de călătorie. Noua tehnologie de iluminare este fără dubiu de ultimă generație: Grație farului cu leduri integral cu lumină adaptivă în viraje, poți transforma noaptea în zi într-un mod imposibil anterior și poți aborda virajele mult mai dinamic. Navigația atinge și ea literalmente noi standarde. În modul Full-Screen, ecranul are o rezoluție full HD de 1.920×720 pixeli. Oricum, tu știi pe unde mergi – dar de acum încolo găsirea drumului devine chiar distractivă.

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin  lege.

MAI MULT DECÂT O MOTOCICLETĂ – MOTOCICLETA TA

Aspectul tău contează

Navigare relaxată în lux absolut și întotdeauna cu orizontul în fața ochilor: Aceasta este lumea modelului K 1600 B. În această vastitate, fiecare moment, fiecare impresie contează. Și mai ales cel pe care îl lași în urmă.

Exclusive

La fel de suveran în canioane urbane înguste ca și în peisaje fără sfârșit: modelul K 1600 B Exclusive. Vopseaua acestuia în Manhattan metalizat mat subliniază aspectul cool. Cu accente precum apărătoarea de noroi a roții din față cu bodycolor și spoilerul motorului în negru Noapte uni mat, modelul iese în evidență într-un mod foarte impresionant.

Negru Storm metalizat

Acest model K 1600 B se remarcă în special prin liniile sale clare. De la apărătoarea de noroi a roții din față la spoilerul motorului până la cutii, silueta apare ca și cum ar fi turnată într-o singură bucată în negru elegant.

Option 719 Midnight

Unicitate la propriu. Punctul culminant al Option 719 Midnight este vopseaua în culoarea Meteoric Dust II metalizat. Imprimarea lor sofisticată prin transfer de apă prezintă o întreagă galaxie. Aici fiecare motocicletă K 1600 B devine cu adevărat unică.

Pachetul complet

Cu K 1600 primești întotdeauna ceva mai mult. Nu doar în ceea ce privește kilometrii. Cu gama extinsă de dotări speciale și accesorii originale BMW Motorrad, îți poți transforma Bagger-ul în motocicleta perfectă pentru tine. Opțional primești pachetul Confort și pachetul Touring. Primul oferă, printre altele, Keyless Ride și asistentul de comutare Pro – pentru o călătorie și mai relaxată. Pachetul Touring impresionează, de exemplu, cu sistemul audio 2.0 sau cu pragurile confortabile. Pentru inspirație ți-am alcătuit deja două versiuni de dotare.

SPRE PERSONALIZARE

O privire în culise

Ce aveam de fapt în minte cu imprimarea prin transfer de apă? Câtă precizie și muncă manuală stau în spatele Option 719 Midnight? Și cum se face că la final nu există două motociclete la fel? Aici afli asta.

SPRE MODELUL SPECIAL

COD DE PROIECTARE - TIPIC BAGGER

 

Modelul K 1600 B este dovada: Cu forma sa aerodinamică poate merge perfect contra-curentului. Silueta tipică alungită, tipică de Bagger, cu partea din spate joasă combină nonșalanța elegantă cu prezența puternică. Întreaga motocicletă este complet orientată spre tine și turul tău perfect: De la lucrurile care ies primele în evidență, cum ar fi pragurile, până la dotarea pe care o experimentezi când te urci în șa, precum cockpit-ul. Modelul are un concept de design complet nou: clar și funcțional. Afișajul TFT color de 10,25“ are acum chiar și o sticlă de acoperire călită și nonreflectorizantă pentru o mai bună lizibilitate. Asta pentru că modelul K 1600 B îți oferă totul în ceea ce privește experiența de călătorie, dar nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

MOTOR SUVERAN CU ȘASE CILINDRI ÎN LINIE

1.649

cmc capacitate cilindrică

66

Volum spațiu de depozitare

180

Nm cuplu motor max. la 5.250 rot/min cuplu

750

mm înălțime șa

Motor în patru timpi cu șase cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

DATE SI ECHIPAMENT

Poți măsura nonșalanța în cifre? Cu K 1600 B da: Grație sistemului său de comandă revizuit al motorului, acum atingi puterea nominală de 160 CP cu până la 1.000 rot/min mai devreme și cuplul maxim, crescut la 180 Nm, este de 5.250 rot/min: pentru mai multă intensitate, putere de tracțiune superioară și demarare și mai în trombă. La fiecare linie dreaptă, fiecare manevră de depășire, fiecare viraj – sau doar pentru tine. În acest sens, modurile de deplasare sunt acum concepute pentru a fi și mai intense, unde controlul dinamic al frânei motorului (MSR) și Dynamic ESA asigură stabilitatea și siguranța necesare. Și în toate modurile este la fel de ușor de condus pe cât pare.

Sunet inconfundabil

Tobă de serie

Fabricate din oțel inoxidabil.

#RIDEANDSHARE – AICI CĂLĂTORIA CONTINUĂ

K 1600 Grand America

K 1600 GTL

K 1600 GT

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.