S 1000 R

15.600 €*

256 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW S 1000 R

AWAKEN THE DAREDEVIL

Se simte mirosul de benzină în aer. Se turează motorul. Se dezlănțuie putere pură. Showtime pentru motocicletele BMW S 1000 R. În exterior Dynamic Roadster, în interior ADN de superbike. Deoarece șasiul și motorul poartă genele modelului RR. Ultra agilă, ultra precisă. 165 CP începând de la 196 kilograme. Mai sofisticată, mai agresivă. Pentru prima oară cu pachetul M opțional, inclusiv culorile M și jantele forjate M. Pregătită pentru provocarea supremă. #NeverStopChallenging.

„Nu este vorba doar despre putere. Ci și despre controlul perfect. S 1000 R le îmbină pe ambele. ” Chris Pfeiffer Campion multiplu World Streetbike Freestyle Champion și câștigător Erzbergrodeo

ACCENTE

Dinamică ieșită din comun

Greutatea? Nu are concurență. Pachetul M este optimizat până la ultimul gram – începând de la 196 kg. Chiar și complet echipat și alimentat rămâne sub 200 kg.

FURNICĂTURI ÎN STOMAC

121

(165 CP) la 11 000 rot/min în kW

999

cmc capacitate cilindrică

114

Cuplu motor max. la 9250 rot/min în Nm

199

kg gata de condus, alimentată complet, cu toate pachetele de dotare, inclusiv pachetul M

Motor în patru timpi cu patru cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

Date și echipament
„Motorul modelului S 1000 R vine direct din supersport. ” Jörg Vogt Șef dezvoltare transmisii seria S 1000

Brutală până la oprire

Transmisia? Merge până la limită. Plecați direct din ralanti. Pe drum face scântei de superbike la turația sa maximă de 12 000 rot/min. Este permanent sub control datorită celor trei moduri de condus dependente de înclinare. Nu este suficient? Modurile de condus Pro opționale oferă control complet asupra tuturor sistemelor de reglare.

Tobă standard

Tobă extraordinară din oțel inoxidabil.

EMOȚII

Dresscode: rigoros

Aspectul? Nu rămâne ascuns. Este întruchiparea provocării. Vântul? Să vină! Lumea este scena. Este timpul să intre în scenă.

Sport

Oriunde merge, este întâmpinată cu admirație. Modelul BMW S 1000 R Sport în Bluestone metalizat domină strada. Și arată imediat că este pregătită să preia conducerea.

Negru Storm metalizat

Subestimare brută. Dinamică musculoasă. Modelul S 1000 R în negru Storm metalizat lasă o impresie de durată.

Alb Light uni/M Motorsport

Cea mai puternică literă din lume poartă cele mai puternice culori din lume: albastru deschis, albastru închis, roșu. Exclusiv în pachetul M.

M

Litera? Fascinează. Combină cursele, puterea și entuziasmul. Și acum îți ridică pulsul cu modelul S 1000 R. Jantele forjate M, bateria Lightweight M și lanțul M Endurance transformă în realitate cunoștințele despre curse.

R

Motocicleta? Nu are nevoie de poreclă. Pentru că nu există scăpare. Față minimală, spate agresiv. Dinamică pură pentru dimensiunile tipice roadster. Cu un R pe panoul lateral. Marcat ca o cicatrice, care spune o poveste – pregătit pentru capitolul următor.

PIELE DE GĂINĂ

În mijlocul furtunii

Poziția de așezare? La atac. Totul este sub control. Datorită unghiului mărit de virare, a prinderii ghidonului reglabilă în două trepte și a celor trei înălțimi diferite ale șeii. Mai stabilă și mai exactă ca niciodată.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

AGONIA ALEGERII

Spoilt for choice

Dotarea? Diversificată. Vine dintr-o combinație imbatabilă cu pachetul Confort, pachetul Dinamic, ECALL, Headlight Pro și controlul presiunii în pneuri (RDC). Disponibil pentru prima oară cu pachetul exclusiv M, inclusiv culorile M și jantele forjate M. Și cu accente precum M Performance Parts sub forma pachetului din fibră de carbon M sau a pachetului cu piese strunjite M.

#NEVERSTOPCHALLENGING

Jacheta BlackLeather

Geacă de piele croită lejer, cu aspect uzat.

F 900 R

Dinamic, progresiv și intuitiv. Cu acest roadster dinamic ești pe drumul cel bun pentru a da chiar tu startul zilei.

G 310 R

Provocarea orașului. Deoarece fiecare zi reprezintă o șansă să încercăm ceva nou.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.