F 900 XR

11.990 €*

197 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

NOUL BMW F 900 XR.

MAI SUS, MAI RAPID, MAI DEPARTE.

XR înseamnă combinația fără compromis între sportivitate și performanță pe distanțe lungi: Adrenalină cât curpinde, viraj după viraj. Pe noul F 900 XR poți să vânezi virajele fărăs ă te oprești – kilometru după kilometru. Chiar și designul său deosebit promite performanță pură. În timp ce poziția în șa relaxată, cu bustul drept, și protecția la vânt și intemperii îți spun: Doar o singură personaă hotărăște când se termină tura asta – tu.

Grație echipării complete, ești la fel de bine echipat pentru sport și ture lungi ca și pentru oraș. F 900 XR este motocicleta care se potrivește cu tine și cu atitudinea ta sportivă.

#NeverStopChallenging

Limbajul clar al corpului - inconfundabilul XR.

Motivația lui F 900 XR se poate vedea de la prima privire. Becurile interesante cu LED ale noului far accentuează natura suverană a lui F 900 XR – o senzație pe care o cunoști foarte bine. Carenele accentuează acest entuziasm dinamic. Marginile precise definesc designul său agresiv. Coada îngustă și scurtă invocă energia atletică a acestui sportiv de cursă lungă.

Culori expresive.

Toate cele trei designuri subliniază întăriturile aplicate cu precizie, precum și suprafețele definite ale modelului F 900 XR. Iar toate variantele împreună ne reamintesc de dorința de a merge înainte.

Sport

Dacă încrederea în sine ar avea o culoare, aceasta ar fi. F 900 XR Sport, în culoarea inconfundabilă albastru Racing metalizat, acceptă fiecare nouă provocare plin de tensiune și entuziasm.

Triple Black

Plăcere de condus pură și mereu în căutarea următoarei curbe: Culoarea negru Storm metalizat 2 subliniază în mod impunător acest caracter de performanță al modelului F 900 XR.

Light white

Tank cover and radiator grille in Granite Grey Metallic Matt with silver rims: Cool, determined, puristic; draw the gaze of others to you.

3 ani garanție.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum avem garanție 3 ani la toate motocicletele.

Drept și relaxat.

La finalul zilei, ai acumulat exact numărul corect de kilometri pe kilometraj și încă mai poți, dintr-un singur motiv: Ergonomia lui F 900 XR. Este gândit pentru performanțe sportive pe distanțe lungi. Înfruntă viraj după viraj după carenajul frontal protector. Variabilitatea maximă este regula aici, cu înălțimi ale șeii între 775 și 870 mm, plus manete complet reglabile și un parbriz reglabil pe două niveluri. Poziția optimă a scărițelor și a șeii îi permite pasagerului să se alăture pasiunii pentru fiecare kilometru.

MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

77

kW putere maximă (105 CP)

92

Nm cuplu max. la 6.500 rpm

895

cilindreea în cmc

775

înălțimea șeii între 775 și 870 mm

Pulsul tău în stare de repaus: 92 Nm.

Trasa ideală în fața ochilor tău și privirea departe în față, abordezi fiecare viraj cu calm și siguranță. Unul după altul, din nou și din nou. Tipic #NeverStopChallenging. Ei bine, această poftă de a devora fiecare linie dreaptă, această motivație de a merge mereu mai departe își găsesc partenerii potriviți: Vigurosul motor cu doi cilindri în linie al lui F 900 XR livrează cel puțin 87 Nm între 4.500 și 8.500 rpm. Sistemul opțional Dynamic ESA livrează confort optim al suspensiei și ținută de drum foarte stabilă. Cei care continuă în felul acesta îi lasă pe ceilalți în urmă.

XR de la început: varianta A2 a lui F 900 XR.

Ești aproape, dar nu chiar acolo? Acesta nu e un motiv să renunți la manevrabilitatea intuitivă și la confortul pe distanțe lungi: varianta de 95 CP a lui F 900 XR poate fi limitată astfel încât poți să o conduci cu permisul A2.

Vizionar - literalmente.

F 900 XR stabilește noi standarde în materie de iluminare. Are faruri adaptive în viraj – disponibile pentru prima dată în segmentul de cilindree medie. Amplasate în noile faruri cu LED, asigură iluminare perfectă în viraje începând de la un unghi de 7°: un plus evident atunci când mergi pe motocicletă pe timpul nopții sau în condiții de lumină slabă.

Siguranță sistematică.

Numeroase alte inovații asigură o plimbare plăcută și relaxată. Sistemele Dynamic Brake Control (DBC) și Engine Braking Control (EBC) asigură un plus de siguranță pentru decelerări bruște și retrogradări rapide ale treptelor de viteză.

ASCULTĂ MOTORUL LUI F 900 XR

Sunet inconfundabil

Sunetul inconfundabil al lui F 900 XR

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE LUI F 900 XR

ALTE MODELE

R 1250 GS

F 850 GS

F 750 GS

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.