C 400 X

7.200 €*

121 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW C 400 X

DESCOPERĂ ORAȘUL CURBĂ DUPĂ CURBĂ

Să fii spontan. Redescoperă orașul. Ești pe drum și totuși conectat. BMW C 400 X cu noul Ride by Wire. Mai mult decât un mijloc de transport. Cu coloana ta sonoră, treci ca un rege prin traficul orașului. BMW Motorrad Connectivity opțional face acest lucru posibil. Orașul tău, locul tău de joacă. Și ești #PluggedToLife.

DESIGN AGIL

Care ți se potrivește?

Designul său este, de asemenea, considerat sportiv – cât de sportiv, tu decizi. Ieși în evidență sau treci neobservat? Alege-ți aspectul individual.

Sport

Lejeritate sportivă: În culoarea alb Alpin 3 uni, motocicleta își scoate în evidență agilitatea

Passion

Grad redus de transparență: Vopseaua gri Granit metalizat pune accent pe forma sportivă.

Blackstorm metallic 2

Cu vopseaua negru Storm metalizat 2 și șaua potrivită de culoare neagră-gri, acesta este suveran și dinamic.

Manevrabil și plin de clasă

Cu acest design este clar: Modelul C 400 X este agil. Străzile înguste, trafic intens? Forma în V schițată de piesele de carenaj inspiră dinamism și mobilitate cu fiecare linie. Fac scuterul să pară ușor și manevrabil. Genele robuste GS nu pot fi trecute cu vederea: proporții verticale, aripi față schițate, faruri mari asimetrice cu lumini față complet cu leduri și în plus lumini de zi cu leduri, orizontale, în formă de Y.

ACCENTE

Relaxat pe drum

Navetă stresantă în traficul din marile orașe? Nu este și cazul tău. Cu C 400 X vezi orașul dintr-o perspectivă nouă. Glisează fără vibrații și stabil – în linie dreaptă și în curbe. Carosabil umed? ASC-ul optimizat asigură o tracțiune suficientă și o mai bună transmisie a forței. Vrei să te întâlnești cu prietenii după muncă? Flexcase-ul, care se poate deschide în staționare, îți oferă spațiu de depozitare din plin. Ai suficient spațiu pentru cască și mănuși. Te hotărăști dintr-odată să pleci iar? Nu trebuie decât să încaleci. Cu Keyless Ride opțional, cheia rămâne în geantă.

Conectat pe drum

Smartphone-ul tău, motocicleta ta C 400 X și tu. BMW Motorroad Connectivity disponibilă suplimentar vă face unul și același. Muzica potrivită pentru călătoria prin oraș? Pe drum te întrebi unde sunt prietenii tăi? Cauți cel mai rapid traseu către punctul de întâlnire? Selectează și accelerează. Cu Multi-Controller-ul ai acces intuitiv la toate funcțiile. Ești pe drum și totuși #PluggedToLife.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

TRANSMISIE AGILĂ

25

kW (34 CP) la 7500 rot/min

775

mm înălțime șa fără încărcătură

206

kg greutate fără încărcătură a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin

3.5

Consum 3,5 litri per 100 km, conform WMTC

Motor monocilindru cu ardere internă, răcit cu apă

DATE ȘI DOTĂRI

Făcut pentru oraș

Manevre spontane. Agil la intersecții. Navighezi dinamic. Motorul monocilindru cu ardere internă al modelului C 400 X este creat pentru oraș. Cu noul E-Gas – Ride by Wire – reacționează întotdeauna perfect. Chiar și la viteze mici, acesta reacționează direct și lin la accelerație. La semafor se face verde și călătoria începe. Plăcere de condus simplificată, cu un consum redus – motorul îndeplinește noile standarde Euro 5.

Tobă standard

Plăcere de condus nesfârșită – și pentru clasa de permis de conducere A2

Poți conduce acest model cu un permis de conducere A2. Toate informațiile sunt disponibile la partenerii noștri BMW Motorrad.

MAI MULT PENTRU TINE

Echipat pentru tine

Totul depinde de tine: Personalizează-ți modelul C 400 X în funcție de preferințele tale, cu dotarea specială vastă și accesoriile speciale originale BMW Motorrad. Avem o propunere pentru tine – vino să te inspiri.

SPRE PERSONALIZARE

O minune de spațiu de depozitare – Black Collection

Tot ce ai nevoie: Noile genți din colecția noastră Black Collection oferă spațiul necesar pentru nevoile tale. Sunt extensibile, impermeabile și pot fi pliate și strânse pentru a economisi spațiu. În plus: Pentru prima dată, noile genți pot fi montate pe diferite modele BMW Motorrad.

SPRE BLACK COLLECTION

ȘI MAI MULT #PLUGGEDTOLIFE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.