R 1250 RS

de la 14.900 €*

246 € pe lună cu 3asy Ride

Cere ofertă Test Ride Configurator

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R 1250 RS

Touring sportiv pe banda de depășire

Modelul BMW R 1250 RS este un Tourer sport cu un caracter puternic. Caracterizat de motorul boxer cu doi cilindri cu tehnologie BMW ShiftCam, acesta întruchipează deja, din punct de vedere vizual, dominanța sportivă și plăcerea nealterată de a conduce. Datorită protecției împotriva condițiilor meteorologice, precum și a poziției relaxate în scaun și a sistemelor de asistență, te bucuri de fiecare viraj și fiecare kilometru – singur sau cu un partener. Fiecare impuls al Boxerului te împinge înainte – din ce în ce mai departe. În fiecare călătorie și cu fiecare avânt dinamic. Plin de încredere în sine și de încredere, cere mai mult – și vei primi. În spiritul #NeverStopChallenging.

Sportivitatea este atât de confortabilă

Mai mult pe drum, mai puține opriri

Eficiența modului de conducere Eco completează de acum modurile de conducere Rain și Road ca dotare de serie. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a alege între deplasarea eficientă și sportivitatea dinamică obișnuită. Afișajul de stare de pe afișajul TFT de 6,5 inchi îți arată setarea respectivă. Iar noile moduri de conducere opționale Pro, cu Dynamic și Dynamic Pro, asigură mai multă performanță în timpul turului tău

1,254

cmc capacitate cilindrică

100

kW (136 CP) la 7750 rot/min

143

Cuplu motor max. la 6250 rot/min în Nm

3,3

Secunde accelerație de la 0 la 100 km/h

Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

Date si echipament

Mai multă tracțiune în orice situație

Motorul boxer cu tehnologia consacrată BMW ShiftCam dispune de două profiluri diferite ale arborilor cu came de admisie. Datorită controlului variabil al arborelui cu came, sistemul de propulsie impresionează cu o rulare superioară, o eficiență ridicată sau chiar cu o dezvoltare impresionantă a cuplului, în funcție de solicitare: pentru o accelerație de-a dreptul agresivă. Creșterea până la cuplul maxim de 143 Nm este perceptibilă în orice interval de turație: atât în timpul sprinturilor pe banda de depășire, cât și în timpul accelerării puternice la ieșirea din viraj.

Sunetul modelului R 1250 RS

Amortizor de zgomot de serie

Amortizorul de zgomot, proiectat din oțel inoxidabil, atrage toate privirile.

Toba sport

Tobă dublă slip-on pentru un sunet impresionant și un aspect grozav. Carcasă din titan, interior din oțel inoxidabil.

Tourer sportiv expresiv

Mai multe opțiuni

Un Boxer, trei fețe. De la clasic, purist, sportiv, dinamic și până la o eleganță marcantă: în fiecare dintre cele trei combinații de culori, caracterul sportiv de touring inegalabil de dinamic al modelului R 1250 RS este exprimat perfect.

Alb Light uni

În această variantă, modelul R 1250 RS se prezintă într-un mod foarte purist. Motorul boxer atrage atenția în mod deosebit aici.

Sport

Culorile alb Light uni/albastru Racing metalizat/roșu Racing uni sunt un omagiu foarte clar adus BMW Motorsport. Aspectul sportiv este completat de versiunea monoloc, cu cadru alb și suporturi pentru etrier de frână aurii.

Triple Black

În atenția iubitorilor de design: Negru Storm metalizat cu cadru gri Agat scoate perfect în evidență liniile. Suporturile pentru etrier de frână aurii și spoilerul motorului din oțel inoxidabil pun accente marcante.

Sportiv din față până în spate

De la partea frontală caracteristică cu lumina emblematică de mers pe timp de zi și noile semnalizatoare cu LED, până la parbrizul înalt și căptușeala integrală și versiunea monoloc scurtă, sportivă și zveltă: R 1250 RS este un Tourer sportiv pur. Sigur și încrezător. Orientat spre performanță și dominant. Confortabil și dornic de viraje. Exact așa cum promit liniile întregi ale motocicletei. Și exact așa cum îți dorești.

Pachetul complet ideal

Fiecare R 1250 RS combină sportivitatea cu adecvarea pentru touring. Acum depinde de tine să decizi încotro se îndreaptă călătoria – în adevăratul sens al cuvântului. Am creat trei pachete de soluții care sunt adaptate în mod specific dorințelor tale.

Pentru tine, fiecare linie dreaptă este doar o pregătire pentru următorul viraj? Pachetul nostru Dinamic te sprijină în dorința ta de a merge înainte.

  • Modurile de conducere Pro îți oferă două programe orientate spre performanță pură cu Dynamic și Dynamic Pro.
  • Controlul dinamic al frânei motorului (MSR) previne alunecarea sau blocarea roții din spate: pentru mai multă stabilitate și control.
  • Asistentul de comutare Pro permite schimbarea într-o treaptă superioară sau inferioară fără acționarea ambreiajului.
  • Dynamic ESA oferă o diferență mare între confort și sportivitate pură. Prin reglarea automată a amortizării și pretensionării arcului, acesta asigură cea mai bună tracțiune chiar și în poziție înclinată.

Cu pachetul Confort poți aborda fiecare tur într-un mod relaxat. Chiar înainte de primul metru, singurul lucru care contează aici este plăcerea de a conduce fără griji.

  • Datorită sistemului Keyless Ride, cheia pentru pornirea autovehiculului poate rămâne pur și simplu în geantă – nu mai este nevoie să o cauți sau să scormonești după aceasta.
  • La acestea se adaugă mânerele încălzite pentru o căldură plăcută a degetelor și un sistem de control al presiunii de umflare a anvelopei (RDC).
  • Instalația de eșapament cromată, sau, alternativ, curba cromată reprezintă un element vizual suplimentar.

Dacă te bucuri atât de mult drumul și timpul petrecut pe motocicletă și dacă poți parcurge câțiva kilometri în plus, pachetul Touring îți asigură o călătorie confortabilă.

  • Pregătirea pentru un sistem de navigație, precum și reglarea automată a vitezei sunt, practic, chestiuni de rutină.
  • Iar cricul central îți fixează motocicleta în mod fiabil, chiar dacă bagajele grele sunt agățate de fiecare dintre cele două suporturi pentru bagaje.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Mai multă individualitate

Cu gama extinsă de dotări speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți transforma R 1250 RS exact în motocicleta de care ai nevoie. Gama se extinde de la variantele de șa și cutii până la îmbunătățirile de înaltă calitate ale Option 719.

Află mai multe

Și mai multă plăcere boxer

BMW R 1250 R

Motorul boxer caracteristic se întâlnește cu aspectul tipic de Roadster. Pentru o plăcere de a conduce nealterată în vânătoarea de viraje și trecători de munte.

BMW R 1250 RT

Plăcerea de touring puternic și confortabil în orice situație. Cine adună multe impresii noi, pot lăsa și unele formative.

Mai mult decât aspectul sportiv

Sigură, confortabilă și modernă: așa ar trebui să fie îmbrăcămintea ta – de la mănuși la jachete și de la pantaloni la cizme.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.