Service BMW Motorrad

PERFECȚIUNE PÂNĂ ÎN CELE MAI MICI DETALII.

BMW Motorrad Service reprezintă calitate și precizie până la ultimul detaliu. Aceasta poate fi o verificare a vehiculului, întreținere sau reparație - cu ofertele noastre de service puteți avea în credere în experiența mecanicilor noștri și în calitatea de primă clasă a pieselor originale BMW Motorrad. Ne asigurăm întotdeauna că totul este perfect în legătură cu motocicleta ta, astfel încât valoarea și performanța BMW-ului tău să rămână intacte timp de mai mulți ani, iar tu să ai o plăcere garantată a mersului cu motocicleta pentru mulți ani de acum înainte.

Programare service

1. Date motocicletă
Dată programare
Model *
An fabricație
Număr de înmatriculare
Serie șasiu
Kilometraj
2. Date contact
Nume *
Prenume *
Telefon *
Email *
Mesaj *
3. Tip service
Selectează tipul de service:

Sunt de acord să primesc comunicări de marketing de la Grup West Premium S.R.L. prin e-mail, poştă, telefon/ servicii de mesagerie şi în maşină (dacă se aplică).

În primul rând: Sunt de acord ca Grup West Premium S.R.L. cu sediul social în Oradea, Calea Clujului, Nr. 300 să prelucreze şi să folosească datele mele personale oferite (e.g. date de contact și detalii personale precum ziua de naștere și tipul carnetului de conducere, hobby-uri sau interese) pentru asistarea clienților și pentru comunicarea selectată a informațiilor despre produse și servicii BMW Group, precum și pentru cercetarea pieței. Grup West Premium S.R.L. poate de asemenea să transmită aceste date anumitor filiale care pot folosi datele mele şi mă pot contacta pentru scopurile menţionate mai sus. Actualizările pot fi distribuite între filialele menţionate.

În plus, doresc să primesc oferte personalizate pentru produsele și serviciile BMW Group care au fost identificate de către Grup West Premium S.R.L, BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti şi BMW România S.R.L pe baza preferințelor mele precum și a comportamentului în utilizarea produselor și serviciilor.

Sunt de acord că datele personale sunt folosite pentru a crea un profil individual al consumatorului prin intermediul unei proceduri statistice. Prin intermediul acestui profil, voi primi comunicări de marketing cu un conținut relevant pentru mine precum (e.g. oferte personalizate din partea grupului Grup West Premium S.R.L, BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti și anumite filiale precum și anumiți parteneri contractuali. De asemenea, sunt de acord ca profilul consumatorului să fie transmis de BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti către anumite filiale și parteneri contractuali pentru scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să mă contacteze cu informații relevante pentru mine. Atunci când sunt disponibile, următoarele date furnizate de mine sau generate în urma utilizării de către mine a produselor sau serviciilor oferite de Grup West Premium S.R.L, BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, anumite filiale și partenerii lor contractuali, pot fi incluse în dezvoltarea profilului: detalii de contact (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail); informații suplimentare / preferințe (cum ar fi, de exemplu, dealer preferat, hobby-uri); datele de identificare (cum ar fi, de exemplu, numărul de client, numărul contractului); istoricul clientului (cum ar fi, de exemplu, primirea ofertelor, datele de cumpărare a vehiculelor, informațiile despre distribuitori); datele vehiculului (cum ar fi, de exemplu, datele de utilizare a aplicației BMW Connected: kilometraj, autonomie); aplicații / site-uri / social media (cum ar fi, de exemplu, date de utilizare din conturile online myBMW sau myMINI). O listă exhaustivă cu datele din categoriile respective poate fi găsită aici

Sunt de acord ca Grup West Premium S.R.L. să transmită datele mele către BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti şi BMW România S.R.L să prelucreze și să folosească datele mele și să mă contacteze pentru scopurile mai sus menționate. BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti poate de asemenea să transmită aceste date anumitor filiale precum și anumitor parteneri contractuali care pot folosi datele mele și să mă contacteze în scopurile menționate mai sus. Actualizările pot fi distribuite între filialele menționate.

Prin utilizarea acestui formular, sunteti de acord cu prelucrarea si stocare datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, va rugam sa cititi Politca de Confidentialitate.

În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti si BMW România S.R.L cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează: Contact Grup West Premium S.R.L., Oradea, Calea Clujului Nr. 300, [email protected], Politica de confidenţialitate online.
Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, [email protected], Politica de confidenţialitate online.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.