LEASING.

MODUL ECONOMIC DE A PILOTA O MOTOCICLETĂ.

Fie că pilotezi motocicleta BMW în scop de afaceri, fie de plăcere, îți vom furniza rapid și ușor vehiculul visat - cu o soluție de leasing cu toate fundamentele. Plătești numai pentru utilizarea efectivă, iar la finalul duratei ai opțiunea de a trece la o motocicletă BMW de ultimă generație.

Visurile devin realitate.

Obține linie de finanțare ideală chiar de la început. Cu oferta de leasing de la Serviciile financiare BMW, plătești numai utilizarea efectivă și pilotarea motocicletei viselor tale pentru o rată fixă și atrăgătoare. Poți controla suma ratelor lunare modificând scadența contractuală, distanța parcursă anual și dacă dorești prin efectuarea unei plăți unice de leasing speciale. Desigur, în condiții atractive și fără riscurile revânzării.

Opțiuni de achiziționare pentru clienți privați.

La finalul contractului ai opțiunea de a cumpăra motocicleta BMW. În acest caz, valoarea de răscumpărare (valoarea reziduală) este deja convenită de la început.

Beneficii financiare pentru clienți comerciali.

Lichiditate crescută – protejează-ți rezervele și dedu costurile de leasing ca cheltuieli de funcționare la plata impozitelor.

Beneficiile tale dintr-o privire:

  • Plătești numai pentru utilizarea motocicletei.
  • Rate lunare consecvente.
  • Fără risc de marketing la finalul contractului.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.