C 400 GT

8.300 €*

138 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW C 400 GT

PRIN ORAȘ ȘI MAI DEPARTE

Metropola pulsează. După fiecare colț apare ceva nou. Cu C 400 GT ai opțiuni nelimitate: stai pe el, conduci, savurezi momentul, conduci mai departe – chiar și dincolo de limitele orașului. Datorită noilor sisteme Ride by Wire și BMW Motorrad Connectivity opțional cu Navigator glisezi confortabil către destinație. Zona ta se mărește, îți descoperi lumea într-o nouă dimensiune. #PluggedToLife

DESIGN PENTRU ORAȘUL TĂU

Conferă-i stilul tău

Orașul tău, gustul tău: C 400 GT se adaptează la tine – de la clasic la elegant. Care ți se potrivește cel mai bine?

Exclusive

Vopseaua în gri Callisto metalizat conferă scuterului tău o notă elegantă din punct de vedere tehnic.

Alpine white 3

Aspect clasic: Scuterul în vopseaua alb Alpin 3 emană lejeritate și agilitate.

Style Triple Black

Elegant în negru lucios și mat: Vopseaua de înaltă calitate negru Storm metalizat 2 cu etriere de frână auri

Formă, funcție, libertate

Componentele carenajului în formă de V protejează eficient împotriva vântului și intemperiilor – și în același timp conferă modelului C 400 GT o formă elegantă. Nu trebuie trecute cu vederea: Farurile deosebite, în întregime cu leduri și cu lumini de zi cu leduri disponibile opțional – asigură o iluminare bună în întuneric și cea mai bună vizibilitate pe timp de zi. Șaua ergonomică completează designul bine gândit: Stai confortabil și ca un rege.

ACCENTE

Confortabil și încrezător

Manevrabil pe străzi înguste. Dinamic prin trafic. Fără vibrații și încrezător, C 400 GT se remarcă pe toate drumurile. ASC optimizat transferă puterea cu precizie, iar tu conduci stabil și sigur. Poți porni confortabil: cu Keyless Ride standard cheia rămâne în geantă. Când cobori Flexcase, care poate fi deschis când staționezi, oferă spațiu de depozitare confortabil pentru cască, mănuși și multe altele.

Conectat perfect

Întotdeauna pe drum, întotdeauna conectat: BMW Motorrad Connectivity opțional conectează scuterul, smartphone-ul și pe tine. Selectezi următoarea destinație, C 400 GT navighează cu săgeți pas cu pas pe afișajul TFT pe cea mai rapidă rută. Priza de încărcare USB integrată în compartimentul de depozitare oferă suficient curent în timp ce treci de oraș în sunetul playlist-ului preferat. Poți folosi controlerul multifuncțional de pe ghidon pentru a controla intuitiv funcțiile: schimbi melodia, cauți contacte sau îți suni prietenii.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele

PROPULSIE PENTRU FIECARE ZI

25

kW (34 CP) la 7500 rot/min

775

mm înălțime șa la masa proprie

214

kg masă proprie, gata de drum, cu rezervorul plin

3.5

consum per 100 km, conform WMTC

Motor monocilindru cu ardere internă, răcit cu apă

DATE ȘI DOTĂRI

Eficiență antrenantă

Motorul monocilindru al modelului C 400 GT vine acum cu E-Gas: Ride by Wire. Acest lucru se observă printr-un răspuns armonios al accelerației și un mod de reacție discret chiar și la viteze reduse. Datorită arderii eficiente motorul funcționează economic, îndeplinește noile standarde Euro 5 și cu toate acestea are o bună accelerație.

Tobă standard

Plăcere de condus fără limite – și pentru clasa de permis de conducere A2

Poți conduce acest model cu un permis de conducere A2. Toate informațiile sunt disponibile la partenerii noștri BMW Motorrad.

STILUL TĂU

Adaptează-l preferințelor tale

E rândul tău: Adaptează-ți modelul C 400 GT la nevoile tale individuale cu programul extins de dotare specială și accesorii originale BMW Motorrad. Lasă-te inspirat de propunerea noastră.

Spațiu pentru tot ce ai nevoie

Vrei să faci mișcare după muncă? Pleci din oraș pe perioada weekend-ului? Cu noile genți din colecția noastră Black Collection, C 400 GT oferă un spațiu generos. Sunt extensibile, impermeabile și pot fi pliate și strânse pentru a economisi spațiu. În plus: Noile genți pot fi montate pe diferite modele BMW Motorrad.

SPRE BLACK COLLECTION

ȘI MAI MULT #PLUGGEDTOLIFE

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.