PIESE DE SCHIMB ORIGINALE

NUMAI CE ESTE MAI BUN PENTRU BMW-UL TĂU.

Vrei să poți avea încredere implicită în BMW-ul tău. Tot timpul, 100%. Așa că asigură-te că utilizezi întotdeauna piese originale BMW Motorrad. Acestea rămân disponibile până ce motocicleta ta atinge o vârstă venerabilă și pot fi obținute în termen scurt mulțumită logisticii perfecte de depozitare. Tehnicile de producție de vârf garantează calitate și performanță înalte. Piesele sunt echivalente cu produsele standard și trebuie să treacă prin numeroase teste pentru a se asigura faptul că îndeplinesc aceleași cerințe stricte precum cele impuse pieselor noastre inițiale. Și mai mult, acestea se potrivesc în mod optim și sunt aprobate pentru vehiculul tău. Oferă-i BMW-ului tău ceea ce merită - tot ce este mai bun: pentru performanță optimă și distracție în timpul pilotajului pe toată durata sa de funcționare.

PLĂCUȚE DE FRÂNĂ

Frânele motocicletei sunt cea mai importantă componentă din punct de vedere al siguranței. Acestea trebuie să funcționeze întotdeauna perfect. Pentru că în cele din urmă poate fi vorba de milimetri sau milisecunde.

Ulei de motor ADVANTEC

Cu Uleiul de motor original ADVANTEC, motocicleta ta va merge la fel ca în prima zi, chiar și după mii de kilometri. Se potrivește perfect cu motorului vehiculului tău. Deoarece a fost conceput de aceiași specialiști care l-au construit.

Discuri de frână originale BMW Motorrad.

Fie că pilotezi în oraș, prin trecători din munți sau pe pista de curse, este necesar ca frânele tale să funcționeze întotdeauna. Perfect. Chiar și în condiții dure. De aceea supunem discurile noastre de frână la cele mai dure teste. Pentru cea mai lungă durată de funcționare și cea mai scurtă distanță de oprire.

Filtre de ulei originale BMW Motorrad.

Motorul tău este perfecționist. De aceea trebuie să îi oferi nu numai cel mai bun ulei, ci și cele mai bune filtre, care au fost testate extensiv și se potrivesc perfect cu vehiculul tău. Filtrele noastre elimină în mod eficient reziduurile de combustie, resturile metalice și particulele de praf. Pentru presiune stabilă a uleiului și performanță deosebită. Kilometru după kilometru.

Anvelope BMW Motorrad.

Fie că dorești să depășești recordurile la viteză, fie să călătorești în jurul lumii, profesioniștii noștri de service știu ce anvelope sunt potrivite pentru tine. Aceștia vor colabora cu tine pentru a găsi combinația adecvată pentru vehiculul tău. Pregătește-te pentru manevrare optimă și tracțiune perfectă. Și negociază mai rapid fiecare viraj.

Baterii originale BMW Motorrad.

Fă ceea ce îți place. Cu un vehicul care te ascultă mereu, la apăsarea unui buton. Bateriile noastre îți oferă exact fiabilitatea de care ai nevoie. Acestea sunt personalizate perfect pentru motocicleta ta și nu te vor lăsa niciodată la greu, nici chiar în cele mai dificile condiții. Astfel vei putea porni oricând la drum. Indiferent încotro te îndrepți.

Filtre de aer originale BMW Motorrad.

Un motor trebuie să respire pentru a oferi cea mai bună performanță. Pentru aceasta sunt filtrele noastre de aer. Acestea reduc zgomotul de admisie, precum și uzura. Oferă-i motorului tău exact tipul de aer de care are nevoie: pur. Pentru performanță optimă.

Bujii originale BMW Motorrad.

Mai puternice și durată mai lungă de viață decât oricând: cu bujiile noastre vei fi întotdeauna în siguranță, chiar și în cele mai dificile condiții. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că au fost testate în timpul procesului de design al motocicletei și adaptate perfect vehiculului tău. Pentru performanță optimă și eficiență maximă. Pentru următoarea ta călătorie. Indiferent încotro te îndrepți. Să mergem!

Parteneri de service

Vă stăm la dispoziție oriunde și oricând. Contactează-ne și beneficiază de ofertele noastre de service.

Programare service

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.