R 18

21.650 €*

354 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE Configurator

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R 18

SOUL IS ALL THAT MATTERS.

Motocicleta R 18 comemorează istoria noastră și caracteristicile emblematice pe care am continuat să le dezvoltăm în mod consecvent. O moștenire pe care o trăim zilnic în spiritul #SoulFuel. Rezultatul: un cruiser caracteristic cu motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată și caracteristici de design atemporale.

DESIGNUL MODELULUI R 18

Stilul tău contează.

Fii printre primii și alege un R 18. Alegerea este a ta.

Option 719 Alb Mineral metalizat

Această combinație exclusivistă de culori cu elemente aurii inconfundabile conferă motocicletei tale R 18 eleganță și măreție.

Negru Storm metalizat mat

Versiunea de bază a modelului R 18 în culoarea Black Storm Metalizat furtuna insistă asupra purității.

Roșu Mars metalizat

Modelul R 18 cu vopseaua roșu Mars metalizat face o declarație remarcabilă.

Manhattan metalizat mat

Motorul și transmisia în argintiu Nürburg, piesele din aluminiu lustruit și ghidonul cromat lucios conferă modelului R 18 accente moderne.

Option 719 Galaxy Dust metalic/Argintiu Titan 2 metalic

Vopseaua cu efecte, cu luciu albăstrui-violet, îi conferă o sclipire spectaculoasă modelului R 18 Classic.

Un cruiser încă de la prima vedere.

Linia aerodinamică este alungită și joasă. Cadrul din oțel cu buclă dublă include motorul puternic, care susține în mod impunător prezența vehiculului. De asemenea, există numeroase opțiuni pentru o echipare individuală: cu R 18 reducerea maximă contează pentru o individualitate maximă.

Fă-o motocicleta ta

Option 719 furnizează numeroase posibilități pentru a-i conferi distincție modelului R 18. Roata turnată Option 719 Bi-Color Icon completează aspectul rafinat al motocicletei. Iar datorită șeii Option 719 din piele sintetică neagră cu imprimeu și cusături în formă de romb, precum și cu emblemă BMW brodată, fiecare călătorie devine și mai confortabilă.

SPRE PERSONALIZARE

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL MODELULUI R 18

Standard

Sunet inconfundabil

Ne bazăm pe motorul boxer încă din 1923 – din convingere.  Motorul boxer cu doi cilindri și capacitate de 1802 cmc a modelului R 18 este motorul boxer cu cea mai mare capacitate cilindrică pe care l-am construit vreodată. Cuplul său maxim de 158 Nm este deja la 3.000 rot/min . De la 2000 până la 4000 rot/min avem întotdeauna mai mult de 150 Nm și prin urmare, un cuplu ridicat constant tipic motorului boxer. La 4750 rot/min  „Big Boxer” furnizează 67 kW (91 CP). Unde esența tradiției se combină cu tehnologia modernă. Pentru emoție pură pe drum.

1802

capacitate cilindrică: 1802 cmc

158

158 Nm la 3000 rot/min

690

mm înălțime șa

290

autonomie min. în km

DRUMUL CORECT? AL TĂU

soulfuel înseamnă să rămâi mereu pasionat și curios. Chiar și atunci când nu ești în șa.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.