CE 04

12.700 €*

230 € pe lună cu 3asy Ride

Configurează Solicită ofertă

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW CE 04

THE SILENT REVOLUTION

Te deplasezi prin orașele și regiunile metropolitane ale acestei lumi. Chiar acolo unde fiecare proiect reprezintă primul pas către următoarea nouă idee. Și ești de neoprit. Știm cum este această dinamică extraordinară. Pornind de aici, dezvoltăm soluții și concepte de electromobilitate urbană de mai bine de 10 ani, ceea ce în ziua de astăzi înseamnă mult mai mult decât a ajunge de la A la B. Având la bază această îndelungată poziție de lider în domeniul inovării, modelul BMW CE 04 deschide o nouă eră în design și se integrează perfect în viața de zi cu zi grație soluțiilor sale inteligente de tip Connectivity. Pur și simplu #PluggedToLife.

DESIGN PENTRU O NOUĂ ERĂ

Conectare prin design

Cele două concepte de culoare se potrivesc perfect cu designul modern și inconfundabil al modelului BMW CE 04. Acestea subliniază designul inovator și stabilesc repere distinctive.

Avantgarde

Expresiv și încrezător: modelul BMW CE 04 Avantgarde în culoarea gri Magellan metalizat. Diferite benzi conferă accente distinctive și subliniază designul său expresiv.

Alb Light uni

Albul strălucitor reflectă metropola, care plusează în mod dinamic și deschis ca un spațiu modern de interpretare.

Înaintea timpului său și totuși atemporal

Designul modelului BMW CE 04 pornește de la dispozitivul plat de stocare a energiei din caroserie și propulsia compactă. Libertatea la proiectare și soluțiile de design conduc la o nouă estetică. De exemplu, compartimentul de încărcare rabatabil din lateral sau șaua flotantă. Un alt avantaj este centrul de greutate jos: pentru o manevrare ușoară, o dinamică surprinzătoare și o plăcere atemporală de a conduce. Și în design, o inovație se conectează perfect la cealaltă. Designul general este caracterizat de suprafețe generoase, line și minimaliste. Partea frontală este frântă în linii interesante, în timp ce spatele dezvăluie părți ale tehnologiei tipice unei motociclete.

Rămâi cel mai bine informat

Mereu alături de tine, mereu disponibili: toate noutățile despre BMW CE 04 direct în mailbox-ul tău.

Abonează-te acum la newsletter

PLIN DE ENERGIE, EFICIENT ȘI FĂRĂ EMISII

31

putere maximă 31 kW (42 CP)

130

autonomie de 130 km conform WMTC

2.6

în 2,6 secunde de la 0 la 50 km/h

65

65 de minute pentru încărcare de la 0 % la 80 % cu încărcătorul rapid opțional la curentul de încărcare maxim

Mașină sincron răcită cu lichid

Date și dotări
„În viitor, vom transforma pauza noastră de cafea de după colț în kilometri.” Florian Römhild Șef de proiect BMW CE 04

Își ia energia de unde te afli

Considerăm că este confortabil: când îți începi ziua plin de energie, modelul tău BMW CE 04 te așteaptă deja cu bateria de propulsie încărcată. Se încarcă ușor la priza de uz casnic de 220 V sau la Wallbox-ul tău BMW. Iar cu încărcătorul rapid opțional, ai parte de și mai mult la fiecare încărcare – și anume mai mult timp: În continuare îți poți încărca modelul tău BMW CE 04 de la 0 % la 80 % în doar 65 de minute la Wallbox-ul BMW, sau pe drum, la curentul de încărcare maxim.

Mai multe despre autonomie și opțiunile de încărcare

Deja cu un permis de conducere clasa A1 pe BMW CE 04

Dacă ai un permis de conducere clasa A1, poți foarte simplu să guști plăcerea de a conduce modelul BMW CE 04 în varianta cu putere redusă, cu o putere nominală de 11 kW (15 CP). Toate informațiile sunt disponibile la partenerii noștri BMW Motorrad.

Solicită informații

CARACTERISTICI PRINCIPALE PENTRU O NOUĂ ESTETICĂ URBANĂ

Mobil și conectat optim

Nu îți scapă nimic, nu ratezi nimic, te bucuri de toate. Modelul BMW CE 04 creează noi conexiuni perfecte cu BMW Motorrad Connectivity și aplicația BMW Motorrad Connected. Display-ul TFT de 10,25“ cu posibilitate de divizare a ecranului devine interfața dintre lumile digitală și analogică. Indiferent dacă este vorba despre date de performanță, autonomie, durata de încărcare sau playlist-ul preferat, următoarea destinație sau un apel telefonic: mobilitatea și comunicarea fuzionează. La fel și viața ta de zi cu zi. Smartphone-ul tău rămâne pur și simplu în compartimentul de depozitare etanș la apă și ventilat și se încarcă datorită conexiunii USB-C.

Revoluția întâlnește evoluția

Când vine vorba de confort și siguranță, cu BMW CE 04 te bazezi pe tehnologia BMW Motorrad, dovedită și testată. ABS, ASC și asistent pentru apeluri inteligente în caz de urgență ECALL sunt standard, cu DTC, ABS Pro disponibile ca opțiuni. Variantele de șa disponibile suplimentar cu spătar integrat și încălzire, precum și asistența electrică pentru marșarier asigură confortul în oraș. Iar cu Keyless Ride începi integrarea perfectă a modelului BMW CE 04 în viața ta mobilă – în adevăratul sens al cuvântului: te așezi și pleci, cheia rămâne în buzunar.

3 ani fără griji și service

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an.

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege. Și rămâi în primul rând în mișcare. Primul interval de service recomandat pentru BMW CE 04 este la 24 de luni sau 10 000 km.

Află mai multe

ȘI MAI APROAPE DE TINE

Ideile tale contează

Mai mult spațiu de depozitare, mai mult confort, un aspect mai bun? Indiferent ce intenționezi să faci cu scuterul: Grație programului nostru extins de dotare specială și accesorii originale BMW Motorrad

ai la dispoziție nenumărate posibilități de personalizare. Cumpărăturile rămân în siguranță în topcase-ul Vario sau în buzunarul lateral din Urban Collection. E un pic cam răcoare, dar se arată soarele? Cu mânerele încălzite și încălzirea șeii din pachetul Confort, călătoria devine cu adevărat plăcută. Seturile de autocolante opționale adaugă și ele alte accente de design.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.