CE 02

8.500 €*

Configurează Solicită ofertă

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

BMW CE 02

MOVE YOUR WAY

Time to get up! O nouă zi așteaptă să fie modelată de tine. Dar astăzi este diferit. Nu te trezești doar ca să-ți faci treaba. Te trezești pentru a face ceva important. Ce faci pentru asta? Te urci pe un nou mijloc de transport care te catapultează într-o nouă realitate. Doar în câteva secunde. Complet electric. Pe străduțe înguste și aliniamente stradale lungi. Prin orașul Tău, pe care îl iubești așa de mult. O simți: Ești #PluggedToLife în timp ce schimbi mobilitatea – ba nu – chiar lumea pe CE 02. Și arăți al naibii de bine făcând asta.

TIME TO MOVE

Hop on

CE 02 este ușor de condus pentru aproape toată lumea. Ca și în cazul unui moped de 50 cmc, poți începe să conduci cu un permis de conducere AM încă de la vârsta de 15 ani. De asemenea, poți conduce și cu un permis de conducere auto sau cu un permis de conducere A1.

Enter the playground

CE 02 schimbă regulile. Elementele jucăușe îl fac să atragă toate privirile – definiția distracției în timp ce conduci. Aspect „zgomotos” și sistem electric silențios. Revoluționar. Emblematic. Conștientizarea problemelor de mediu cu stil.

Explore the city

Motoretă electrică? Moped electric? Scuter electric? Nope! eParkourer este un simbol al noii scene a mobilității urbane. Se deplasează prin oraș ca un alergător de parkour. Rapid, manevrabil, creativ. Și îl cucerește.

DESIGNUL UNEI NOI GENERAȚII

Ideas nonstop

Îți modelezi ziua, eParkourer-ul tău modelează mediul. Oriunde mergeți, sunteți remarcați. Stilul progresiv se vede: sunteți pe cale să faceți următorul lucru important. Time to move on.

Cosmic black uni

Black, bold – Declarația ta. În producția de serie, modelul CE 02 este prevăzut cu vopsea Cosmic black uni și o șa neagră monocrom. Gri granit metalizat pentru contraste cool, designul cu benzi conferă un aspect fresh.

Cosmic black uni 2

Dotată cu pachet Highline, CE 02 devine și mai extrovertit: cu vopseaua exclusivă Cosmic black uni 2, șa cu 3 culori și 22 de benzi, inclusiv set benzi jante. Furca de culoare aurie reprezintă cireașa de pe tort.

A Piece of Street-Art

Șaua lungă și joasă pare să plutească deasupra roților cu disc emblematice. Această siluetă remarcabilă recunoscută imediat. Cei care preferă ceva mai exclusivist pot alege pachetul opțional Highline. În plus față de designul mai expresiv, acesta include suportul pentru smartphone SP Connect perfect integrat. Cel de-al treilea mod de rulare suplimentar accelerează pulsul, iar mânerele încălzite oferă un confort suplimentar în condiții de vânt. Încărcătorul rapid extern de 1.500 W pentru varianta de 11 kW îți permite fii gata mai repede pentru a porni din nou. Iar Backend Connectivity îți ușurează viața de zi cu zi.

Jump on and Run

Totul la CE 02 este conceput pentru o manevrare ușoară și plăcerea maximă de a conduce. Cu sistemul Keyless Ride, pur și simplu te urci și pornești. Datorită greutății reduse de 120 kg, ai întotdeauna totul sub control. Ești eficient la drum cu o transmisie prin curea care practic nu necesită întreținere. Cu numeroase puncte forte în ceea ce privește tehnologia, confortul și conectivitatea, eParkourer îți oferă suport maxim pe drumul tău spre următoarea locație.

DOTARE HIGHEND

„MIJLOCUL DE TRANSPORT SUPREM PENTRU O NOUĂ GENERAȚIE.”

Time to have fun

Folosește butoanele de pe ghidon pentru a selecta unul dintre modurile de experiență de conducere și pentru a-ți defini experiența de condus. SURF înseamnă rulaj maxim și navigare relaxată. Selectezi FLOW atunci când dorești să te adaptezi în mod optim la trafic. Pachetul Highline adaugă o a treia opțiune: FLASH. Numele este programul: Cu pornire catapultată și recuperare maximă, vei câștiga fiecare pornire la semafor, îți vei oferi senzația supremă și vei fi mereu primul la prânz.

Rămâi cel mai bine informat

Mereu alături de tine, mereu disponibili: toate noutățile despre BMW CE 04 direct în mailbox-ul tău.

Abonează-te acum la newsletter

ENERGIE PÂNĂ TÂRZIU ÎN NOAPTE

11

kW (15 PS) putere maximă

90

km autonomie conform WMTC (cel puțin)

3,0

secunde de la 0 la 50 km/h

100

de minute de la 20% la 80% cu încărcătorul rapid (pachet Highline sau accesorii speciale) la curent de încărcare maxim

Mașină sincronă răcită cu aer

Date și dotări

Timpul de repaus este timp de încărcare

Știi exact când este timpul să te deconectezi și să îți reîncarci bateriile. Acesta este momentul perfect pentru a reîncărca și CE 02. La fel ca și smartphone-ul tău, îl reîncarci pur și simplu la priza din casă. Poți încărca versiunea de 4 kW de la 20 % la 80 % în 1 oră și 25 de minute. Versiunea de 11 kW are nevoie de 1 oră și 40 de minute pentru acest lucru, cu un încărcător rapid opțional. Complet încărcată, versiunea de 11 kW poate parcurge până la 90 de kilometri, iar cea de 4 kW până la 50 de kilometri – mai mult decât suficient pentru toate planurile tale.

Mai mult stil. Mai multă libertate. Mai multă versatilitate.

eParkourer se adaptează la stilul tău de viață. Vrei să fie și mai atrăgătoare, și mai stilată? Sau vrei să experimentezi mai multă libertate și să mergi la mare perfect echipat? Sau vrei să călătorești cât mai des posibil și ai nevoie de ea pentru a fi mai rezistentă la intemperii și mai practică? Aruncă o privire pe sugestiile noastre de personalizare pentru CE 02.

STAY CONNECTED

Nu rata nimic

Let’s be E-Mail-Friends. Abonează-te la noutățile eParkourer și urmărește-i cursa nebună prin cartierele din marele oraș.

Abonează-te acum

STAY #PLUGGEDTOLIFE

BMW CE 04

Propulsie electrică, design revoluționar și soluții Connectivity pentru stilul tău de viață digital.

The Future Shack

Grupul de experți pentru noile concepte Urban Mobility: Descoperă “The Future Shack” by BMW Motorrad.

Colecție Ride & Style

Descoperă colecția noastră pentru mai mult confort și siguranță la drum.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.