R 1250 GS Adventure

19.100 €*

310 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R 1250 GS ADVENTURE

NICIO DESTINAȚIE NU ESTE PREA DEPARTE

Este vorba despre descoperirea lumii. Întotdeauna ceva nou. Motocicleta R 1250 GS Adventure este regina călătoriilor enduro. Traseele dificile, condițiile adverse și destinațiile cele mai îndepărtate sunt specialitatea ei. Din acest motiv am optimizat și mai mult standardul înalt de aptitudini pentru călătorii și confort. De la sistemele de asistență în deplasare la tehnologia luminilor și modurile de deplasare extinse până la o priză USB, R 1250 GS Adventure vă oferă totul pentru a explora locuri necunoscute. Și datorită motorului boxer puternic cu BMW ShiftCam atingi suveran orice obiectiv. Deoarece noi știm: Ideile tale de a cutreiera lumea sunt nesfârșite. Întocmai tipic #SpiritOfGS.

ATRACȚIILE PRINCIPALE PENTRU DESCOPERIRI

Motocicleta R 1250 GS Adventure este acasă în lume. Pentru ea nu este prea departe nicio destinație, nu îi este străină nicio suprafață de drum. De pe drumurile amenajate pe teren și înapoi. Cine nu știe ce îl așteaptă pe drum, se poate baza pe motocicleta lui până în cel mai mic detaliu. Cu modelul R 1250 GS Adventure te bucuri și mai intens de traseele lungi. Confortabilă și sigură. Întotdeauna pregătită pentru câțiva kilometri extra – și kilometrii cu certitudinea extra.

Informație privind farul cu LED-uri

Din cauza situației actuale a aprovizionării cu semiconductori, momentan nu vă putem oferi acest model cu faruri cu LED-uri. În schimb, vă vom livra temporar motocicleta cu farul nostru cu halogen, cu eficiență dovedită. De îndată ce situația aprovizionării revine la normal, vă putem reechipa motocicleta cu faruri cu LED-uri, la dealer-ul dumneavoastră, oferindu-vă o opțiune de modernizare la un preț atractiv. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă stăm la dispoziție cu plăcere pentru întrebări suplimentare.

Relaxat pe teren necunoscut

Ergonomia și postura confortabilă ale modelului R 1250 GS Adventure oferă o vedere de ansamblu suverană în orice situație și îți permit să stăpânești simplu motocicleta. Datorită sistemului de înălțare a ghidonului cu 30 mm ești suveran și confortabil la drum chiar și ca pilot înalt sau în afara drumurilor pavate în poziția de conducere în picioare. În plus, multitudinea de înălțimi a banchetelor de la 790 până la 910 mm și selecția cuprinzătoare de banchete îți garantează faptul că vei găsi R 1250 GS Adventure potrivită cu tine. Sistemul de încălzire a șeii îți asigură, ție și pasagerului tău, bucuria unei bucăți de drum în plus la fiecare tură.

Tehnologie de iluminare cu leduri

Mai multă putere de strălucire, vizibilitate și vizibilitate față de ceilalți participanți la trafic: Farul pivotant complet cu leduri și iluminarea adaptivă în viraje garantează o iluminare superioară și o bătaie constantă a farurilor – lateral, în sus și în jos. În funcție de panta suprafeței de drum, încărcării și poziției înclinate în curbe.

Astfel lumina este întotdeauna acolo unde te duci. Semnalizatoarele cu leduri cu opțiunea Cruising Light asigură în față printr-o iluminare estompată continuă o apariție care reține privirea. În timp ce în spate semnalizatoarele multifuncționale cu leduri cresc siguranța pasivă. Alte elemente de referință: funcția de Welcome și de Goodbye, precum și lumina de drum care poate fi aprinsă cu contactul decuplat – practică la manevrarea pe întuneric.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

PUTERNICĂ, SUVERANĂ, FIABILĂ

100

kW (136 CP) la 7750 rot/min

143

Cuplu motor max. la 6250 rot/min în Nm

1.254

Capacitate cilindrică cmc

30

Volum rezervor în litri

Funcționare lină care inspiră

Suverană, fiabilă, performantă. Exact așa cum trebuie să fie însoțitoarea în lumi cunoscute și necunoscute. Datorită sistemului de control variabil al arborilor cu came BMW ShiftCam, motorul boxer al R 1250 GS Adventure transformă drumurile lungi într-o plăcere pură. Pentru tine, acest lucru înseamnă: funcționare mai lină în domeniul de turație joasă și un cuplu motor ridicat în fiecare domeniu de turație. De aici rezultă o rulare echilibrată, care face simultan conducerea unui R  1250 GS Adventure suverană și dinamică.

SUNETUL AVENTURII

Tobă de eșapament de serie

Amortizorul de zgomot, executat din oțel inoxidabil, atrage toate privirile.

Tobă de eșapament sport

Tobă slip-on pentru un sunet impresionant și un aspect grozav. Carcasă din titan, interior din oțel inoxidabil.

LA FEL DE UNICĂ PRECUM DESTINAȚIILE TALE

Inspirație la fiecare privire

Formula: puternică, robustă. Și în plus vine impresia că se poate cuceri orice teren – această imagine o transmite fiecare R 1250 GS Adventure. Acum nu ține decât de tine cât de departe vrei să călătorești.

GS Trophy

Deja legendar: modelul R 1250 GS Adventure în designul GS Trophy. Culoarea bogată în nuanța Gravityblue metalizat scoate în evidență setea ei insațiabilă de aventură. Accentele dinamice și benzile expresive subliniază faptul că: Oprirea nu este o opțiune.

Rallye

În culoarea de bază gri ice uni având contraste în argintiu și negru și șaua ce atrage priPerformance pe toată linia: Prin culorile sale dinamice alb light uni/albastru racing metalizat/roșu racing uni cu benzi remarcabile pe rezervor R 1250 GS Adventure își arată fața sportivă.

Gri ice uni

În culoarea gri ice uni având contraste în argintiu și negru și șaua ce atrage privirile în roșu/negru această motocicletă reprezintă senzația pură GS.

Triple Black

Eleganță simplă: Detaliile vopselei matisate și strălucitoare în negru storm metalizat/negru/gri agat subliniază silueta puternică a motocicletei tale GS.

Echipată pentru chemarea depărtărilor

Potecile accidentate nu înseamnă nimic pentru tine? Nici pentru R 1250 GS Adventure. Datorită numeroaselor sale echipări speciale pentru pachetul Touring cu pregătire pentru sistemul de navigație sau suporturile portbagajelor, îți configurezi motocicleta exact cum îți este necesară. Pentru inspirație am pregătit deja trei propuneri: de la spațiu de depozitare generos pentru cele mai îndepărtate destinații la echipări specifice enduro pentru cei ce iubesc terenurile accidentate, până la o finisare deosebit de nobilă. Transformă R 1250 GS Adventure în motocicleta pentru aventura ta.

INDIVIDUALIZARE

ALTE MODELE

F 850 GS Adventure

F 850 GS

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.