F 900 GS

13.550 €*

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 900 GS

ÎN CĂUTAREA PROVOCĂRILOR

Așadar, aici începe: următoarea ta aventură care te va duce acolo unde nimeni altcineva nu a mai ajuns. În afară de tine și de motocicleta ta GS. Pe drumuri acoperite cu pietre și pietriș, prin vânt și apă, prin șanțuri adânci și pe cele mai înalte dealuri. Cu bucurie în inimă, nisip între dinți și adrenalină în sânge – pe deplin în elementul tău și în spiritul #SpiritOfGS.

Pentru această experiență unică am conceput modelul F 900 GS. Motorul, caroseria – totul a fost optimizat astfel încât să dezvolte o putere maximă, rămânând totuși ușoară. Aici pentru tine: modelul tău Enduro perfect.

ELEMENTELE DE REFERINȚĂ ALE MODELULUI F 900 GS

Construită ca pentru tine

Triunghiul ergonomic al modelului F 900 GS a fost optimizat pentru utilizarea off-road: ghidon mai înalt, suporturi pentru picioare mai joase. Pedala de frână este, de asemenea, mai înaltă și, prin urmare, mai ușor de ajuns la ea, printre altele datorită suporturilor mai joase. Suprafața pentru picior rabatabilă oferă, de asemenea, o accesibilitate optimă. Pedalele reglabile ale schimbătorului de viteze îți permit să găsești poziția perfectă, indiferent dacă porți cizme de șosea sau off-road și dacă conduci în picioare sau așezat. Astfel, devine destul de confortabil să ieși din zona de confort.

Cel mai bine echipată pe orice teren

Caroseria modelului F 900 GS a fost îmbunătățită nu numai din punct de vedere vizual și tehnic, ci și în ceea ce privește confortul și siguranța. Protecțiile pentru mâini garantează un plus de siguranță. Fabricate standard din material plastic, acestea oferă o protecție sporită împotriva vântului și a condițiilor meteorologice. Protecțiile pentru mâini Enduro cu mânere metalice oferă, de asemenea, protecție suplimentară, în special pentru piloții modelului F 900 GS Trophy care privilegiază acțiunea. Cu kitul disponibil opțional pentru dispozitive de navigație, se poate fixa în siguranță pe motocicletă un dispozitiv de navigație BMW sau alte dispozitive, cum ar fi o cameră de acțiune.

Destinația este întotdeauna în fața ochilor

Navigatorul ConnectedRide îți afișează în mod clar tot ce ai nevoie să știi pe drum. Pe lângă informațiile importante despre vehicul, acesta îți oferă informații actuale despre trafic și, datorită actualizărilor periodice ale hărților, poți fi sigur că vei ajunge întotdeauna la destinație. Hardware-ul său robust poate face față la aproape orice. Iar cu aplicația BMW Motorrad Connected, poți să-ți integrezi conținutul de pe smartphone.

„ HUNGRY FOR MORE ADVENTURE ”

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

PUTERE

77

kW (105 CP) la 8500 rot./min

93

Nm cuplu motor max. la 6750 rot./min

885

cmc capacitate cilindrică

14,5

litri volum rezervor

Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

DATE ȘI ECHIPAMENT

Mai puțină greutate, mai multă supremație

Modelul F 900 GS este uluitor de ușor. Vei observa că are doar 219 kg* atunci când, odată ieșit de pe carosabil, vei naviga prin nisip, vei traversa zone de pietriș sau când te vei cățăra pe munți. Greutatea redusă este asigurată, printre altele, de componentele noi precum rezervorul din material plastic, bateria, partea posterioară a autovehiculului și toba de eșapament finală Akrapovič. Greutatea relativ redusă se traduce într-o manevrabilitate superioară și în performanțe ridicate.

*(la masa proprie DIN)

SUNETUL LIBERTĂȚII

Tobă standard

Tobă cu design extraordinar din oțel inoxidabil.

Reușește tot ce ți-ai propus cu propulsia potrivită

Fie pe drum drept, fie off-road: motorul Parallel-Twin al modelului F 900 GS oferă o plăcere maximă de a conduce pe orice traseu. Motorul cu doi cilindri în linie oferă mai multă putere maximă cu o curbă a cuplului motor îmbunătățită. Datorită curbei de putere optimizate, modelul F 900 GS atinge o putere maximă de 77 kW (105 PS) la 8500 rot./min. Curba largă a cuplului motor oferă până la 93 Nm  la 6750 rot./min.

„ O MOTOCICLETĂ COMPLET NOUĂ, CARE REDĂ ÎN MOD RADICAL ADN-UL GS. ”

TIPIC GS: DESIGNUL

Cu un caracter puternic și încrezător în sine

Designul GS se concretizează într-o afirmație puternică: iată pe cineva care nu se lasă oprit de obstacole. Cele trei vopsiri diferite cu un design cu benzi expresiv conferă fiecărui model F 900 GS propria personalitate. Care este perechea ta?

Negru Storm metalizat

Un pachet de putere care radiază forță pură. Șaua: neagră. Cadrul spate: negru. Măștile radiatorului negru Storm metalizat cu benzi roșii.

Passion

Inconfundabile pe orice teren: măștile radiatorului în galben São Paulo cu benzi roșii. Șaua neagră se află deasupra cadrului spate roșu.

GS Trophy

Aventuroase și ultrasportive: măștile radiator în alb Light cu benzi în albastru/roșu. Cadrul spate, în alb, și jantele aurii creează contraste.

Nouă și totuși familiară: caroseria

Modelul F 900 GS este pregătit până în cel mai mic detaliu să pornească pe drumuri noi. Caroseria sa are o formă ultrasportivă. Panourile rezervorului, inclusiv masca radiatorului, sunt extrem de subțiri. Ornamentele cadrului creează un contact bun cu vehiculul, în special atunci când conduci în picioare. Parbrizul are din serie dimensiunea optimă pentru inserția Enduro. Ciocul GS, mic și distinctiv, indică cu îndrăzneală drumul spre următoarea provocare. Logo-ul GS arată că ești în fruntea cursei.

Ușoare și subțiri: partea posterioară a autovehiculului și rezervorul

Un punct de cotitură nu numai în ceea ce privește optimizarea greutății, ci și pentru designul vehiculului este rezervorul ușor din material plastic. Acesta cântărește cu 62% mai puțin decât un rezervor din oțel, dar are o capacitate de 14,5 litri – suficient combustibil pentru aventura ta. Partea posterioară a autovehiculului este subțire per ansamblu, iar astfel, modelul GS a devenit și mai ușor. Aici poți atașa cu ușurință genți moi, rucsacuri sau genți din aluminiu.

PACHETUL COMPLET IDEAL

Pachetul Enduro Pro este upgrade-ul optim pentru toți cei care preferă cursele off-road în locul celor on-road. Acesta include un ghidon negru cu ridicare ghidon dintr-o piesă forjată din aluminiu. Astfel, ghidonul devine cu 24 de milimetri mai înalt decât ghidonul standard. Pachetul mai include: șasiul sport cu furca Showa aurie de 45 mm, complet reglabilă, și bara de amortizor complet reglabilă cu vas de expansiune. Lanțul M Endurance robust completează pachetul.

Pachetul dinamic cu moduri de conducere Pro și asistent de comutare Pro oferă un grad sporit de siguranță și sportivitate. În funcție de situație, alegi modul de conducere potrivit: „Rain” sau „Road” pentru carosabil umed respectiv uscat. Cu „Dynamic”, scoți tot ce e mai bun din modelul tău F 900 GS pe asfalt. Cu „Enduro”, îți adaptezi perfect motocicleta la traseele off-road. Asistentul de comutare Pro îți oferă și mai mult control în situații neașteptate.

Totul așa cum ți-ai imaginat

Cu siguranță ai așteptări foarte clare de la motocicleta ta. Cum ar trebui să arate un model F 900 GS care să se potrivească perfect cu tine și așteptările tale? Aruncă o privire la sugestiile noastre și lasă-te inspirat.

Spre personalizare

ȘI MAI MULT #SPIRITOFGS

BMW F 900 GS Adventure

Pentru călătoriile lungi, acest GS este partenerul perfect.

BMW R 1250 GS

Acest model emblematic GS este perfect echipat pentru orice aventură.

Colecția BMW MOTOTORRAD

Costume, căști, cizme și multe altele pentru următoarea ta călătorie.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.