M 1000 R

de la 22.190 €*

366 € pe lună cu 3asy Ride

Cere oferta Test Ride Configurator

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW M 1000 R

LIFE IN THE FAST LANE

Te împinge la limită: M 1000 R. Pe scurt, M R. Motocicleta Superbike se îmbină cu Dynamic Roadster. Genele lor: din forja de curse M și pista de curse. O brută cu 210 CP și cu o viteză maximă de 280 km/h sub controlul tău – pe drumuri de țară sau pe pista de curse. Iartă multe, dar niciodată monotonia. Performanța maximă: o necesitate. Misiunea ta: Depășește-te – domină strada. Culorile M semnalează fără echivoc acest lucru. Inconfundabil: sunetul motorului cu 4 cilindri M R. Îi auzi chemarea? Pornește motorul! #NeverStopChallenging

REPERE CORELATE

Perfecțiune M: aripioarele

Perfecțiunea se află în detalii. Pentru a evita ridicarea de la sol a piloților îndrăzneți, aripioarele M generează forțe aerodinamice de apăsare. La o viteză de 220 km/h, sarcina pe roata din față este mărită cu 11 kg. Beneficiul tău: stabilitate maximă la condus, tendință de Wheelie redusă și poți frâna mai târziu și accelera mai repede în curbe.

Individualizare

Experiență M: sistemul electronic

Experiența pură M: Ecranul TFT de 6,5 țoli te întâmpină cu o animație de pornire M, în cercul exclusiv al piloților de înaltă performanță. Una dintre cele patru variante de ecran apare automat după pornire, datorită funcției Memorie. M ca și cum ar fi optimizat pentru pista de curse: Datorită noului Shiftlight, întregul turometru luminează atunci când se atinge turația setată.

BORN ON THE RACETRACK

154

kW (210 CP) la 13.750 rot/min

199

kg fără încărcătură conform DIN (gata de drum, cu rezervorul plin)

280

km/h viteză maximă

7,2

Secunde accelerație de la 0 la 200 km/h

Motorul cu patru cilindri în linie, răcit cu apă/ulei cu BMW ShiftCam

Date si echipament

Dominanța M: motorul

Motor de Superbike perfecționat pentru un Hyper Roadster: Motorul cu patru cilindri de la RR cu tehnologie BMW ShiftCam te catapultează de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde. Cu o turație maximă de 14600 rpm, R este în mod clar cel mai puternic Roadster al nostru. De la 10.000 rpm se simte mai mult cuplu și accelerație. În comparație cu RR, M R are un dinte în plus în raportul de transmisie: 47 în loc de 46 de dinți în raportul de transmisie secundar și o transmisie mai scurtă în treptele 4, 5 și 6. Treapta de viteză – pentru condusul orientat către performanță pe drumurile de țară. Asistentul de schimbare a treptei de viteză Pro permite schimbarea rapidă într-o treaptă superioară sau inferioară. Sunetul bogat al tobei de eșapament finale din titan subliniază acest lucru în mod impresionant.

Experiență de conducere M: șasiul

Feedback clar și precizie care îți taie răsuflarea: șasiu cu DDC standard, elemente de suspensie complet reglabile, amortizor de ghidon reglabil și fixare a ghidonului suprafrezată. Pentru modelul M R, a fost adaptat de la RR pentru cerințele unui Dynamic Roadster. Noua ergonomie și noul ghidon oferă o poziție de așezare orientată către roata din față.

Inteligență M: sistemele de asistență

În loc de doping: Performanță maximă datorită sistemelor de asistență High End. Trei caracteristici ale accelerației, asociate modurilor de conducere Rain, Road, Dynamic, Race și Race Pro, oferă un răspuns optim. În funcție de modul de conducere, DTC asigură cel mai înalt nivel de siguranță și dinamică maximă de condus. Iar Brake Slide Assist te sprijină în cazul derapajelor în curbe.

Tobă de eșapament finală

Sistem de eșapament ușor cu toba de eșapament finală scurtă și compactă din titan: pentru un sunet impresionant în serie.

Amortizor de zgomot primar din titan M

Sunet mai bogat și mai multă performanță: amortizorul de zgomot primar M din titan, opțional, inclusiv curba, cu o economie de greutate de 2,7 kg.

REBEL PRINTRE HYPER ROADSTERE

Born in M Town

Alb sau negru: Aici nu există zone gri. Dar, indiferent dacă alegi M R sau M R cu pachetul M Competition, alegi întotdeauna un M autentic – recunoscut prin culorile exclusive cu schema de culori asimetrică în partea din față.

Alb Light uni/M Motorsport

Albastru deschis, albastru închis, roșu: contrastant cu Alb Light uni. Clasic, dar progresiv. Ușor, însă agresiv. Jantele din aluminiu forjat completează aspectul extrovertit.

Negru Storm metalizat/M Motorsport

Modelul M R cu pachetul M Competition înseamnă putere și dinamism pur. Culorile puterii: Negru Storm metalizat combinat cu culorile M. Numeroasele conținuturi ale pachetului fac ca aspectul brutal să fie perfect.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Declarația M: designul

Față dominantă, spate agresiv: M R este în formă maximă. Ia loc pe scaunul M la înălțimea perfectă și întinde mâna spre ghidonul tubular lărgit cu inscripția „BMW M 1000 R” gravată cu laser. Privirea îți cade pe oglinzile de capăt de ghidon frezate din aluminiu. Sunetul pornit, luminile aprinse: Logo-ul M apare în farul cu LED-uri. Știi asta: Strada îți aparține.

Pachet M Competition de înaltă calitate

Mai mult nu este posibil. Piesele exclusive M din carbon, cum ar fi capacul roții din spate și apărătoarea lanțului, capacul roții din față, masca rezervorului, capacul Airbox cu benzi, deflectorul de vânt, apărătoarea pinionului, codul de activare pentru declanșatorul de ture M GPS, pachetul M pentru pasager și un sistem frezat de suport pentru picior M pentru șofer demonstrează că: Această motocicletă este de neîntrecut. Și de neoprit: datorită jantelor din fibră de carbon M cu o reducere a greutății de 1,6 kg.

Individualitate M: Accesorii speciale

Mai multe curse, mai multă siguranță, mai mult design – mai mult tu. Pentru modelul tău M R, pe lângă pachetul M Competition, ai la dispoziție numeroase dotări speciale, cum ar fi scaunul pentru pasager M sau parbrizul Sport, precum și piese M Performance Parts, cum ar fi protectorul de motor M și sistemul de suport pentru picior M reglabil în 6 poziții.

Spre Individualizare

PERFORMANȚĂ ÎN VIZIERĂ

BMW M 1000 RR

Tehnologia pură de curse pentru cele mai înalte cerințe de performanță și exclusivitate până la cel mai mic detaliu.

BMW S 1000 R

În exterior Dynamic Roadster, în interior ADN de Superbike și întotdeauna pregătit pentru provocarea supremă.

Protecția se îmbină cu stilul

Devii o unitate imbatabilă cu motocicleta ta: de exemplu, cu costumul M Pro Race Comp.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.