K 1600 GTL

27.800 €*

455 € pe lună cu 3asy Ride

Cere ofertă Test Ride Configurator

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW K 1600 GTL

ÎMPREUNĂ LA DRUM

Se spune că cel care călătorește cu stil nu călătorește niciodată singur. Cu atât mai adevărat în cazul în care nu călătorești singur. Nimic mai adevărat în cazul modelului BMW K 1600 GTL. Acesta oferă un Performance Touring, care nu lasă nicio dorință nesatisfăcută. Motocicleta dvs. cu șase cilindri este acum și mai dinamică și mai elegantă: Datorită geometriei confortabile a vehiculului, poți acum savura din plin fiecare kilometru parcurs. Cockpitul a fost la rândul său reproiectat. Acesta este acum orientat complet pe interacțiunea cu tine, pentru a te bucura de călătorie și mai conștient și mai intens. Călătoria împreună începe pentru noi chiar de aici, complet în spiritul #RideAndShare.

PARTICULARITĂȚILE MODELULUI K 1600 GTL

Uneori detaliile sunt cele care transformă călătoria într-o experiență de neuitat. De aceea, modelul K 1600 GTL îți oferă exclusivitate până la nivel de detaliu: De la suportul de braț pentru partenerul de călătorie, gențile interioare inspirate pentru cutie și topcase sau numeroasele piese cromate care îți pun motocicleta într-o lumină favorabilă. Iar datorită farului LED integral cu far adaptiv, vei avea la dispoziție cea mai bună lumină pe care ți-o poți imagina. Transformă noaptea în zi – și bucură-te de amândouă cu lumini optime: pentru un confort exclusivist și un plus de siguranță.

3 ani fără griji.

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin  lege.

FII TU ÎNSUȚI – ȘI ARATĂ ASTA

Culorile sunt doar lumină – dar ce lumină

Cele trei variante de culoare ale modelului K 1600 GTL îi accentuează prestigiul. Deoarece călătoriile la cel mai înalt nivel nu trebuie să reflecte numai confort și performanță.

Option 719 Meteoric Dust II metalizat

Întruchiparea celor mai exigente cerințe este, cu siguranță, modelul K 1600 GTL în culoarea Meteoric Dust II metalizat care combină eleganța și dorința brută de a merge înainte într-o unitate armonioasă căreia îi place să preia conducerea.

Exclusive

Călătoriile înseamnă să descoperi lumi – inclusiv lumi cromatice: Cu eleganța sa de negru și Monolith metalizat, Style Exclusive în nuanța Gravityblue metalizat are aproape un efect liniștitor, pentru ca la comandă să dezlănțuie un dinamism pur – acompaniat strălucitor de piesele atașabile cromate.

Negru Storm metalizat

Negru integral. Dintotdeauna simbolul eleganței calme și al dinamismului puternic, acesta este alegerea perfectă pentru modelul K 1600 GTL.

Exclusiv – adică numai pentru tine

La finalul zilei ajungi cel mai departe, dacă îți rămâi fidel ție și propriei linii – principiu valabil și în călătorii. Cu gama extinsă de dotări speciale și accesoriile originale BMW Motorrad, transformi modelul K 1600 GTL în motocicleta perfectă pentru tine. Pachetul confort îți oferă deja faruri suplimentare LED și etrier de protecție al motorului, precum și Keyless Ride, închidere centralizată și instalație de avertizare antifurt. La care se adaugă asistentul de comutare Pro pentru comutare fără acționarea ambreiajului.

Numele este programul

Modelul K 1600 GTL este atât de complet și de desăvârșit cum doar îți poți imagina. Însă la fel cu la fiecare tură se mai pot adăuga câțiva kilometri, și aici se mai poate face câte o îmbunătățire. Pentru inspirație ți-am alăturat două motociclete: „Modelul de cursă lungă” și „Modelul exclusivist”. Lasă-te inspirat și descoperă un plus de confort și accentele tale personale.

SPRE PERSONALIZARE
Atletică, dinamică și suverană, motocicleta K 1600 GTL înseamnă călătorii exclusiviste și confortabile. Însă exigențele noastre în materie de design merg și mai departe: A fi conectat, a citi hărți, a ajunge împreună la destinație pe rutele cele mai frumoase. Ecranul color TFT 10,25“ al modelului K 1600 GTL este astfel tovarășul de drum perfect. Modul său full screen oferă pentru navigarea cu aplicația BMW Motorrad Connected o orientare hartă interactivă: pentru o navigare cum n-ai mai experimentat niciodată într-un cockpit. În modul split screen, pe de altă parte, ai la dispoziție simultan mai multe funcții, pe care le controlezi simplu de la multicontroler.

MOTOR LEGENDAR CU ȘASE CILINDRI ÎN LINIE

1.649

cmc capacitate cilindrică

180

Nm cuplu motor max. la 5.250 rpm

113

Volum spațiu de depozitare

750

mm înălțime șa

Motor în patru timpi cu șase cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

Date și echipament

Cum iau naștere legendele și cum fac înconjurul lumii? În cazul motorului cu șase cilindri al modelului K 1600 GTL, răspunsul este simplu: în călătorii. Suveranitate și puterea sa sunt legendare – însă palpabile. Iar grație comenzii modernizate a motorului, puterea și cuplul se dezvoltă acum și mai în forță. Acum ajungi la puterea nominală de 160 CP cu 1.000 rot/min mai devreme, la 6.750 rot/min. Controlul dinamic al frânei motorului (MSR) și Dynamic ESA asigură stabilitate și siguranță și sunt perfect adaptate modurilor de deplasare acum și mai intense: pentru tururi de performanță și mai focalizate.

MOTOR LEGENDAR CU ȘASE CILINDRI ÎN LINIE

Tobă de serie

Fabricate din oțel inoxidabil mat, cele două tobe de eșapament cu volum mare asigură un sunet puternic, de șase cilindri.

Tobă de eșapament sport Akrapovič

Toba de eșapament dublă sport marca Akrapovič îndeplinește cele mai înalte cerințe în ceea ce privește aspectul și materialul. Sunetul profund, înfundat, atrage atenția.

#RIDEANDSHARE – AICI CĂLĂTORIA CONTINUĂ

K 1600 GT

K 1600 B

K 1600 Grand America

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.