K 1600 GT

25.600 €*

420 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW K 1600 GT

PLIN DE DINAMISM, CU UN IMPACT URIAȘ

Tura ta este perfectă când încă de la prima curbă uiți de tot ce lași în urmă. Când simți un impuls irezistibil la cea mai mică comandă. Pe scurt: Când ai tot ce-ți trebuie și totuși primești mai mult: mai mult confort, mai multă performanță. Legendarul motor cu șase cilindri al modelului K 1600 GT te duce acum înainte cu și mai multă precizie. Astfel, noul nostru cockpit este adaptat global nevoilor tale. Pentru un touring de performanță, cu totul excepțional, ori de câte ori ești la drum cu cei la fel ca tine. Complet #RideAndShare.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI K 1600 GT

De la performanță la confort și funcționare, K 1600 GT este orientat până la cel mai mic detaliu spre experiența ta de călătorie. Ba chiar poți aborda etapele nocturne mai dinamic ca niciodată. Cu farul cu leduri integral aproape că poți transforma noaptea în zi. Iar lumina adaptivă în viraje îți oferă mai multă plăcere de a conduce și siguranță, deoarece luminează curbele aproape în totalitate. Oriunde te îndrepți, lumina este deja acolo. În plus, sistemul audio 2.0 opțional impresionează prin interacțiune excelentă și calitate a recepției și vine cu sunetul perfect pentru răsăritul de soare după o călătorie prin întuneric.

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an.

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege.

LA FEL DE UNICĂ PRECUM TOUR-UL TĂU

Culoarea trebuie să fie atrăgătoare – ideea trebuie să se potrivească

Conducătorii unui K 1600 GT au un lucru în comun: Dinamica și călătoriile la cel mai înalt nivel. Dar când vine vorba de alegerea culorii, asemănările se opresc: Pentru că următorul viraj este întotdeauna cel mai frumos. La fel și propria motocicletă.

Option 719 Meteoric Dust II metalizat

Ce culoare are performanța? Acest pachet vizual de putere nu lasă nicio îndoială în ceea ce privește răspunsul. Vopseaua Meteoric Dust II metalizat semnalează dorința nestăpânită de a merge înainte a modelelor Tourer de performanță.

Sport

Câtă dinamică poate sta în călătoriile de lux? Style Sport demonstrează dinamica în mod impresionant prin cele trei culori ale caroseriei alb Light uni/albastru Racing metalizat/roșu Racing uni și accente precum etrierul de frână auriu din față și vopseaua contrastantă în alb Light pe apărătoarea de noroi a roții din față.

Negru Storm metalizat

De câtă culoare este nevoie pentru confort, dinamism și lux? Modelul K 1600 GT în negru Storm metalizat răspunde la această întrebare într-un mod direct: de la cadru la șa și până la deflectoarele de vânt.

Întotdeauna ceva mai mult

Cu dotările speciale extinse și accesoriile originale BMW Motorrad, îți adaptezi motocicleta și mai bine pentru tine și pentru călătoriile tale. Dotările din fabrică includ pachetul Confort și pachetul Touring: Primul oferă, de exemplu, asistentul de schimbare a treptelor Pro, care îți permite să schimbi vitezele fără a utiliza ambreiajul. Datorită sistemului audio 2.0 și farului suplimentar cu leduri, pachetul Touring poate fi auzit și văzut. Iar ultimul bineînțeles, se aplică și mai mult la dotările speciale Option 719 Șa și Option 719 Jante forjate.

Perfect pregătit

Ca să îți venim în ajutor la ideile tale de personalizare, am pregătit pentru tine două motociclete, drept model. „Modelul dinamic“ și „Modelul elegant“. Procedând astfel, ne-am concentrat în primul rând pe dinamica și designul modelului K 1600 GT.

Așa nu ai călătorit niciodată: Afișajul TFT color de 10,25“ cu Connectivity îți permite să te scufunzi în hărți cu modul său Ecran complet. Lizibilitatea perfectă și navigarea clară prin meniuri completează fiecare informație. Navigația cu Smartphone-ul îți oferă ușurință în utilizare, așa cum ești obișnuit din viața de zi cu zi: Asta este ceea ce înțelegem prin design perfect și suveranitate absolută. Caracteristici care se reflectă deja în aspectul dinamic și atletic al modelului K 1600 GT.

MOTOR IMPRESIONANT CU ȘASE CILINDRI ÎN LINIE

1.649

cmc capacitate cilindrică

64

Volum spațiu de depozitare

180

Nm cuplu motor max. la 5.250 rpm

810

mm înălțime șa

Motor în patru timpi cu șase cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

DATE SI ECHIPAMENT

Cu K 1600 GT, o scurtă răsucire din încheieturii mâinii decide dacă peisajul trece pe lângă tine în mod relaxat sau dacă treci rapid ca vântul prin peisaj. Sistemul de comandă revizuit al motorului legendar cu șase cilindri asigură și mai multă asistenţă în toate zonele. Prin urmare, puterea și cuplul te fac și mai puternic. Acum poți avea o putere nominală de 160 CP cu 1.000 rot/min mai repede, la 6.750 rot/min. Controlul dinamic al frânei motorului (MSR) și Dynamic ESA asigură stabilitate și siguranță și sunt perfect adaptate modurilor de deplasare acum și mai intense: pentru tururi de performanță intense.

Sunet inconfundabil

Tobă de serie

Fabricate din oțel inoxidabil mat, cele două tobe de eșapament cu volum mare asigură un sunet puternic, de șase cilindri.

Tobă de eșapament sport Akrapovič

Toba de eșapament dublă sport marca Akrapovič îndeplinește cele mai înalte cerințe în ceea ce privește aspectul și materialul. Sunetul profund, înfundat, atrage atenția.

#RIDEANDSHARE – AICI CĂLĂTORIA CONTINUĂ

K 1600 B

K 1600 GTL

K 1600 Grand America

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.