R nineT Pure

12.100 €*

167 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R NINE T PURE.

PUR. REDUS. CU RĂCIRE PE AER.

BMW R este perfect pentru cei care iubesc designul Roadster clasic și caută o experiență adevărată pe motocicletă. Designul se inspiră direct de la primele motociclete. Acesta amintește de epoca anilor ’70 și ’80. Dar acest model își are rădăcinile într-un model și mai vechi. Chiar și prima motocicletă BMW a fost simplă, redusă și dinamică. Deja în 1923 inima întregului concept a fost motorul BMW cu doi cilindri opuși În același timp, se ofereau numeroase opțiuni pentru customizarea motocicletei. Îți poți realiza visele: referitoare la motocicleta ta și stilul tău de viață. Vei simți de unde provine indiferent dacă îți personalizezi motocicleta sau te bucuri de fiorul apăsării pe accelerație.

Redus până la esență

Designul modelului R nineT Pure amintește de un roadster tipic. Farul circular cu inel cromat, carcasa lăcuită și noul tahometru circular influențează aspectul frontal. Proporțiile sunt determinate de cadrul tip pod din trei părți, împreună cu noua furcă telescopică cu aspect clasic. Și ca element de susținere, un motor cu doi cilindri opuși, care doar așteaptă să se facă auzit. Rezervorul din oțel și spatele în mod obișnuit îngust completează o siluetă stilată și elegantă: pentru un aspect agil și atent – toate susținute de roțile deosebite cu 5 spițe.

Cu toate acestea, designul redus la maxim nu are nimic de-a face cu nostalgia excentrică. Mai degrabă, R nineT Pure îți permite să îți personalizezi motocicleta complet: echipeaz-o, modific-o, proiecteaz-o – motocicleta ta, stilul tău. Baza motocicletei: un concept dovedit și, bineînțeles, calitatea cu care BMW Motorrad ne-a obișnuit.

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

116

Cuplu maxim de strângere în Nm la 6 000 rpm

1.170

cc capacitate

219

Masă proprie kg, cu rezervorul plin/gata de drum

805

mm înălțime șa

Motor boxer cu doi cilindri în patru timpi răcit cu aer/ulei

DATE ȘI ECHIPAMENT

Un motor cu doi cilindri opuși dovedit pentru un pilotaj complet individual.

Motorul și sistemul electric al R nineT Pure au surescitat deja fanii motocicliști pentru R nineT. Motorul dublu cu două cilindri opuși, răcit cu aer/ulei, cu puterea de 110 CP (81 kW) promite o experiență de pilotaj vitală și luxuriantă și se ține de promisiuni – tipic pentru un motor cu doi clindri opuși. Sistemul de evacuare 2 în 1, cu aspect tip roadster, accentuează acest stil de încredere, printr-un sunet complet și puternic. Datorită ABS-ului standard și ASC-ului opțional poți utiliza această putere în siguranță.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI R NINE T PURE

Ergonomia: elegantă și sigură.

R nineT Pure îți permite să îți realizezi visul de a avea o motocicletă customizată. În totalitate, conform ideilor tale. Crează-ți propria motocicletă – în stilul tău. Datorită înălțimii relativ joase a şeii, motocicleta este potrivită pentru mai multe dimensiuni corporale. În plus, poţi coborî şi mai mult R 90T Pure cu opțiunea de poziție joasă din fabrică. Adânc, îngust și căptușit bine, vei pilota în cea mai bună manieră roadster – încrezător în tine, fără echivoc și inconfundabil.

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

R nineT Pure este deschis la ideile tale. Când vine vorba de siguranță, acesta reflectă foarte clar ideile noastre: de aceea modelul este dotat standard cu ABS BMW Motorrad. Sistemul ASC opțional (control automat al stabilității) previne rotirea roții din spate și asigură o transmisie mai eficientă a puterii: pentru o siguranță mai activă la pilotaj în condiții extreme. Este disponibil chiar și în timpul deplasării, prin solicitare.

MAI MULTE DESPRE ABS
  • R NineT Pure oferă următoarele trei posibilități – așa cum vrei: există o șa pentru pasager cu cadru pentru pasager montat ca dotare standard. Dar poți dezmembra rapid șaua pasagerului, dacă pilotezi solo. Astfel rezultă încă un pic de spațiu de depozitare sub rezemarea mică de șa. Sau poți pilota R nineT Pure într-un mod foarte pur sportiv și stilistic: fără șa pentru pasager și fără cadru pentru pasager.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Exact așa cum îți place.

Completează-ți modelul R nineT Pure așa cum dorești, fără să te grăbești, treptat. De exemplu, cu echipamentele și accesoriile exclusive și premium opționale de la BMW Motorrad Spezial și accesoriile originale BMW Motorrad.

AFLĂ MAI MULTE

BMW Motorrad Spezial

Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu BMW Motorrad Spezial, achiziționezi o motocicletă cu tușa ta personalizată, la cele mai înalte standarde de calitate.

La BMW Motorrad Spezial, vei găsi în special echipamente opționale de înaltă calitate, precum seturile de piese forjate din opțiunea exclusivă 719 și culori Spezial sau accesorii pentru îmbunătățirea performanței, precum piesele HP.

Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și artizanatul înrădăcinat în tradiție creează un standard de semnificație și exclusivitate.

AFLĂ MAI MULTE

ACCESORII PENTRU NOUL MODEL R NINE T PURE

Tobă Sport HP

Piese de calitate superioară pentru sunet de calitate superioară: realizate în întregime din titan, cu capăt de carbon și logo HP gravat cu laser.

Capace de chiulasă stilul 2V

Element distinctiv vizual cu aspect retro: pentru o apariție unică.

Punte furcă sus cu ghidoane de lungime redusă

Un aspect mai sportiv și o poziție de ședere centrată în jurul roții din față- lucru posibil datorită ghidoanelor de lungime redusă.

STILUL: PUR ȘI SIMPLU ATRACTIV

Jachetă BlackLeather

Jachetă de motociclist din piele de bivol, rezistență la abraziune, apă și la rupere.

Pantalini City Denim

Pantaloni de motociclism de înalta calitate, modernit, cu aspect de denim cool.

Legendara cască nineT

Cască jet originală în varianta de decor nineT uimitoare.

ALTE MODELE HERITAGE

R nineT Scrambler

R nineT Racer

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.