R nineT Pure

13.800 €*

228 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R NINET PURE

PURIST, REDUS, ÎNCREZĂTOR

Redus la esențial. Dar plin de încredere în sine. Modelul BMW R nineT Pure. Motorul puternic răcit cu aer/ulei îți face pielea de găină pe asfalt. Aspectul său clasic de roadster cu rezervorul compact și partea din spate zveltă amintește de începuturile BMW Motorrad. Designul purist și diversele posibilități de personalizare te invită să îți proiectezi propria motocicletă. Una pe care nimeni altcineva nu o conduce. Dă frâu liber ideilor tale și scufundă-te în lumea #Soulfuel cu R nineT Pure.

CARACTERISTICI PRINCIPALE PENTRU FIECARE PERSONALITATE

Alege-ți direcția

Cu una dintre cele patru culori interesante, îi poți oferi modelului tău R nineT Pure un design individual. Cu care începi?

Option 719 Underground uni/Alb Light uni

O paletă cromatică discretă și totuși o adevărată declarație: designul în Underground uni/Alb Light uni cu accente negre.

Option 719 Pollux metalizat/Alb Light uni

Expresie: puternică. În combinația de culori Option 719 Pollux metalizat/Alb Light uni cu accente aurii, modelul R nineT Pure cucerește asfaltul.

Gri Mineral metalizat

Simplă. Cutremurătoare. Culoarea gri Mineral metalizat lasă proporțiile motocicletei să vorbească de la sine.

Option 719 Aluminiu

Varianta de aluminiu este o capodoperă a măiestriei: lac transparent mat, sablat manual, cu rezervor parțial lustruit.

Motocicleta perfectă pentru a-ți crea propriul R nineT Pure. Norbert Rebholz Manager de proiect R nineT

Dă viață ideii tale

Modelul R nineT Pure este invitația ta în lumea personalizării, unde posibilitățile sunt aproape infinite. Pachetul de piese frezate Option 719 de înaltă calitate Classic II face dovada atenției tale la detalii. Iar cu Option 719 Roată Classic, grație roților cu spițe fără cameră, vei simți și mai mult senzația de furnicături în timp ce conduci.

ACȚIONARE DOVEDITĂ

Tobă

Sunet inconfundabil

Bucură-te de fiecare metru

Motorul boxer răcit cu aer/ulei emană doar putere prin capacitatea sa cilindrică de 1170 cmc. Cu cei 80 kW (109 CP), acesta asigură momente interesante în fiecare călătorie – fie în oraș, fie dincolo de granițele acestuia. Și aceasta pentru că în intervalul între 4000 și 6000 rot/min motorul rulează acum și mai lin datorită curbei uniforme a puterii și cuplului motor. În plus, respectă și standardul Euro 5.

116

Cuplu motor max. la 6000 rot/min în Nm

1.170

Capacitate cilindrică în cmc

219

Masa proprie a vehiculului, gata de drum, cu rezervorul plin

805

mm înălțime șa

Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri răcit cu aer/ulei

DATE ȘI dotare

CARACTERISTICI PENTRU O PLĂCERE A CONDUSULUI ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

Simte-te bine

Cu modurile de deplasare Pro poți profita la maximum de vehiculul tău. Pentru că în modul „Dynamic“ sistemele de control ASC și DTC intervin mai târziu – și astfel condusul pe asfalt uscat devine mult mai dinamic. Și grație iluminării adaptive în viraje, te poți bucura de următoarea curbă chiar și după lăsarea întunericului. Deoarece iluminarea secțiunii interioare a curbei este îmbunătățită până la un unghi de înclinare de 25 de grade. Deci, ai întotdeauna o imagine de ansamblu.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

MAI MULTE PE TEMA #SOULFUEL

R nineT Scrambler

Modelul R nineT Scrambler nu cunoaște convenții: solid, nonconformist, individual.

R nineT

Clasicul roadster întruchipează pasiunea și inovația de peste 90 de ani de construcție de motociclete – cu materiale de înaltă calitate și prelucrare atentă până la ultimul detaliu.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.