G 310 R

5.600 €*

92 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW G 310 R

PROVOCAREA ORAȘULUI

Trezește-te cu un zâmbet pe buze. Pentru că fiecare zi este o șansă de a încerca ceva nou – cu modelul BMW G 310 R. Pachetul general are tot ceea ce ai nevoie și acum vine cu lumina de zi modernă. Datorită motorului optimizat cu ride by wire și ambreiajului anti-hopping, se conduce intuitiv și agil, indiferent că ești la muncă, la întâlnire sau în afara orașului. Trăiește agilitatea, manevrabilitatea simplă și sportivitatea modelului G 310 R și evoluează cu el în fiecare zi – tipic #NeverStopChallenging.

REPERE PENTRU O PLĂCERE DINAMICĂ DE A CONDUCE

Avantajul modelului G 310 R constă în ușurința și agilitatea sa. Motorul monocilindru în patru timpi de 313 cm3 nu este foarte distractiv doar în forfota marelui oraș. Este așa și atunci când redefinești limitele orașului la schimbarea rapidă a curbelor.

25

kW (34 CP) la 9250 rot/min în kW

28

Cuplu motor max. la 7500 rot/min în Nm

313

Capacitate cilindrică cmc

3.3

litri consum per 100 km, conform WMTC

Motor monocilindru în patru timpi, răcit cu apă

DATE SI ECHIPAMENT

Experimentează agilitatea

Motorul monocilindru neconvențional are un concept special: Chiulasa rotită cu 180 de grade înapoi deplasează centrul de greutate al vehiculului spre roata din față. Astfel, G 310 R devine mai agil și mai ușor de controlat. Cu noul E-Gas – Ride by Wire – accelerarea este stabilă în orice moment. Și ambreiajul anti-hopping autoasistat face schimbarea vitezelor în forfota traficului un joc de copii. Și grație arderii eficiente și a sistemului de aer secundar, sunt îndeplinite și standardele stricte Euro 5.

SUNET „CROCANT”

Tobă standard

Un sunet de neuitat.

DESIGN PURIST

Stilul tău pentru orașul tău

Toate cele trei aspecte ale motocicletei G 310 R subliniază sportivitatea plină de energie a motocicletei. Tu pe care o alegi?

Sport

Dinamic în totalitate: Pe modelul G 310 R Sport, strada devine teren tău de joacă. Designul său atrăgător în alb Polar uni/albastru Racing metalizat scoate în evidență în mod inconfundabil dorința sa de mișcare.

Passion

De neoprit! Fără compromisuri! Modelul G 310 R Passion întruchipează pasiunea pură mai clar decât aproape orice altă motocicletă. Acest lucru s-ar putea datora designului său zgomotos, în roșu Racing uni. Însă numai tu i-ai dezvăluit adevăratul temperament.

Triple Black

Varianta de culoare negru Cosmic uni 2 exprimă cel mai bine latura dinamică a modelului G 310 R.

Gena sportivă

Trăsăturile frumoase le moștenește din familie, deoarece G 310 R are ADN-ul modelului BMW S 1000 R. Cu designul său necarenat își prezintă interiorul la exterior și este astfel un reper pentru ușurința, precizia și experiența de condus pură. Style Sport iese clar în evidență prin aspectul de Racing inconfundabil al motocicletei. Compartimentul motorului este acum disponibil în gri Titan metalizat. În combinație cu suporturile pentru scărițe și mânerele pentru pasageri, acesta conferă modelului G 310 R un finisaj modern.

CARACTERISTICI DE ERGONOMIE ȘI SIGURANȚĂ

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Fă-l al tău

Găsiți accesoriile speciale pentru G 310 R care vă vor ajuta să atingeți noi repere. Selectează sugestia noastră sau proiectează-ți motocicleta așa cum îți place.

PERSONALIZARE

ASPECT SPORTIV CU PROTECȚIE OPTIMĂ

Jacheta Black Leather

Geaca de piele croita lejer, cu aspect uzat.

Cască Street X

Cască integrală cu parasolar integrat.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.