K 1250 RT

17.800 €*

246 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

NOUL BMW R 1250 RT.

FĂ-O ÎN FELUL TĂU.

Noul BMW R 1250 RT îți dă libertate mai multă decât oricând. Sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam asigură o rulare mai lină și un plus de confort. Pentru viraje rapide și cuplu imens pe liniile drepte. Noul motor Boxer cu doi cilindri și ai săi 1.250 cmc și 100 kW (136 CP) te lasă să te plimbi pe unde vrei tu, fără efort. Și al tău RT este unic, grație opțiunilor de indivdualizare: e tura ta, este motocicleta ta.

DESIGNUL LUI R 1250 RT

Tura ta, stilul tău

Cele trei culori din echiparea standard ale lui R 1250 RT și cele două culori de înaltă caliate din Option 719 vor întoarce capetele în fiecare tură. Subliniază dinamica vehiculului. Și creează o prezență puternică, impresionantă.

Carbon black metalizat

Cultivat și elegant - acesta este Stilul Elegance. Și exact așa arată.

Mars red metalizat / Dark slate metalizat mat

Stilul sport în Mars red metalizat și dark slate metalizat mat îl rafinează pe RT - pentru călătorii cu încredere în sine și un look sportiv.

Alpine white

Ușor și elegant: Alpine white îți permite să te identifici cu latura sportivă a lui R 1250 RT.

Opt. 719 Blue planet metalizat

Culoarea Option 719 Blue planet metalizat îți permite să-i conferi motocicletei tale o tușă personalizată.

Opt. 719 Sparkling storm metalizat

Liniile trase manual cu opțiunea coloristică Option 719 Sparkling storm metalizat fac motocicleta ta unică.

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

Date tehnice

100

kW la 7,750 rpm

143

Nm la 6,250 rpm

1.254

ccm

266

sarcină (cu echipament standard)

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI.

Făcut pentru touring.

Anticiparea și bucuria sunt cei mai buni tovarăși în fiecare tură. Încă de când pornești motocicleta ta R 1250 RT, poți simți calitățile superioare ale motorului cu doi cilindri boxer. Performanțele sale și plusul său de caracter fascinează la fiecare regim de turație: distribuția variabilă BMW ShiftCam asigură o eliberare lină a puterii de-a lungul întregii plaje de turație, sporind nivelul de control. Grație cilindreei sporite și plusului de putere, cu mai multă eficiență, plăcerea pilotajului pe care o resimți se intensifică kilometru după kilometru. Curba de cuplu zdravănă, elasticitatea și puterea irezistibilă, cu mai puține schimbări de treaptă necesare, devin rapid tovarăși de drum indispensabili.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL NOULUI BMW R 1250 RT.

Tobă standard.

Tobă de eșapament din oțel, cu design impresionant.

Tobă sport HP.

Toba sport HP îi conferă lui R 1250 RT un sunet robust și un aspect sportiv. Toba este realizată în întregime din titan.

Noutăți

BMW Motorrad Spezial.

Acum ai și mai multe opțiuni să faci din al tău BMW motocicleta ta cu adevărat: fie că optezi pentru unul dintre pachetele Classic de piese frezate din Option 719 sau pentru pachetele HP, toate trei sunt opțiuni de personalizare din fabrică de înaltă calitate și foarte exclusiviste. În plus, poți să-ți adaptezi motocicleta cu noile jante Option 719 Classic și Sport pentru a-ți asorta și mai mult motocicleta cu gustul tău personal - tot din fabrică.

Hill Start Assist HSC în echiparea standard.

Sistemul de asistență la pornirea in rampă HSC din echiparea standard face pornirea în rampă mai ușoară. Asta pentru că, prin apasarea manetei de frână, se poate aplica ușor frâna spate.

Tobă sport HP.

Toba sport HP ii conferă lui R 1250 RT un sunet robust și un aspect sportiv. Toba este realizată în întregime din titan.

Dynamic Brake Control.

DBC te ajută la frânarea de urgență prin eliminarea frecventei accelerări neintenționate într-o astfel de situație: o intervenție de control reduce cuplul motorului pe măsură ce sistemul sporește forța de frânare la roata spate. De aici rezultă un nivel mai ridicat de siguranță și folosirea optimă a puterii de frânare pentru a stabiliza motocicleta și a scurta distanța de frânare. Pentru o senzație de încredere supremă la touring.

AFLĂ MAI MULTE

ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 RT

MAI MULT INDIVIDUALISM

Pentru nevoile tale.

Poți să-ți îmbunătățești motocicleta BMW R 1250 RT cu opțiuni orientate pe design, de înaltă calitate, exclusiviste, din BMW Motorrad Spezial Option 719, și s-o transformi cu adevărat în motocicleta ta. Accesoriile BMW Motorrad te vor ajuta să găsești soluția potrivită pentru a-ți satisface cerințele și nevoile - fie că vrei să călătorești în țări îndepărtate sau pe drumul tău preferat de lângă casă.

AFLĂ MAI MULTE

ECHIPAMENT PENTRU TURA TA

Costum Atlantis

Patina experiențelor tale este un companion fidel. Pantalonii Atlantis sunt un clasic într-un design dinamic elegant.

Ghete ProTouring

Acese ghete de touring profesionale sunt ideale pentru purtare pe tot parcursul anului.

Cască System Carbon 7

Datorită construcției în întregime din carbon, este deosebit de simplă și cu cele mai bune calități de absorbție a șocurilor.

ALTE MODELE

K 1600 GT

K 1600 GTL

K 1600 GT

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.