EXPERIMENTEAZĂ FUEL FOR LIFE

EXPERIENȚELE TALE BMW MOTORRAD

Experiențele unice sunt combustibilul din care se fac amintirile, al tău Fuel for Life. De ce este nevoie? O motocicletă, un vis și tu. Fuel for Life este platforma ta pentru experiențe de condus extraordinare. De la experți pentru entuziaști. Aici găsești tururi care îți vor tăia respirația, experiențe off-road și plimbări pline de adrenalină pe pista de curse.

Găsește-ți următoarea aventură

Pornește în aventuri pe care le vei povesti mult timp de acum încolo. Vrei să parcurgi traseele de la International GS Trophy? Follow the Trails te aduce în teren. Îți dorești o săptămână între flerul urban și natura pitorească, plină de distracție, relaxare și timp de calitate? The Great Getaway te ia la drum. Vrei să-ți inunzi corpul cu adrenalină și să-ți duci abilitățile de pe pistă la următorul nivel în timp record? Racing School Europe face posibil acest lucru. Ești pregătit?

Descoperă Fuel For Life

Fuel For Life este punctul tău de plecare pentru experiențe unice cu motocicleta. Întotdeauna perfect organizat – așa cum te-ai aștepta de la BMW. Pregătește-te, există o infinitate de lucruri de descoperit

Află mai multe

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.