INOVATOR DE LA ÎNCEPUT PÂNĂ LA SFÂRȘIT.

SIGURANȚĂ SPORITĂ. EXPERIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ LA CONDUS.

Nu am auzit niciodată de timpi de nefuncționare și ne-am setat întotdeauna obiectivele cu mult în viitor. Viziunea noastră: generarea celui mai mare sentiment posibil de libertate la fiecare plimbare și crearea unității perfecte dintre om și motocicletă. Și, cel mai bun lucru este faptul că putem demonstra deja acest vehicul viziune - VISION NEXT 100 de la BMW Motorrad. Scopul nostru este cel de a construi fiecare motocicletă BMW pentru a obține cea mai mare experiență posibilă de motociclism pentru tine. Acest lucru se aplică atât motocicletei viitorului, cât și fiecărei motociclete în parte pe care am introdus-o pe anterior în circuit. Am analizat și am dezvoltat întotdeauna noi soluții, inovații și tehnologii, făcând din experiența ta personală în condus cât mai sigură și confortabilă fizic posibil. Pe această pagină poți găsi fapte amuzante care se merită să le cunoști din trecut, inovațiile din momentul de față și viziunile legate de viitor.

VISION NEXT 100.

La început a fost viziunea. Iar aceasta a luat o formă foarte specifică la BMW Motorrad: cu VISION NEXT 100, mobilitatea viitorului este transpusă în prezent.

Află mai multe

CONCEPT LINK.

Crearea de relații inteligente între oameni, vehicule, îmbrăcămintea pentru motocicliști și mediu îți permite cel mai înalt nivel de libertate. Studiul concept Concept Link creează o tranziție unitară între lumea digitală și cea analogă, pentru o experiență caracterizată de confort în termeni de mobilitate în mediul urban pe viitor.

Află mai multe

FAR LASER.

Cu farul laser de ceață nu vei pierde niciodată destinația din vedere. Intervalul extrem de ridicat permite sesizarea pericolelor potențiale cu 11 secunde mai devreme decât în cazul farurilor convenționale, la viteze de 100 km/h.

INOVAȚII GENERALE

CONNECTIVITY - AFIȘAJUL TFT ȘI APLICAȚIA CONNECTED DE LA BMW MOTORRAD.

Cu echipamentul opțional Connectivity vei fi conectat în totalitate și vei avea întotdeauna acces la informațiile de care ai nevoie. Combinația dintre un display TFT de 6,5″ și un multi-controler pe ghidon îți permite să-ți controlezi funcțiile în mod intuitiv. Fie că dorești să îți croiești calea cu ușurință prin oraș cu ajutorul tastei de navigație cu aplicația Connected de la BMW Motorrad, să inițiezi un apel telefonic în timp ce te plimbi sau să asculți melodia perfectă – – datorită Connectivity, te poți concentra în continuare la drum și si poți avea o privire de ansamblu asupra tuturor informațiilor importante.

Află mai multe

ȘASIU ȘI JANTE DIN FIBRĂ DE CARBON.

Calitatea superioară a carbonului constă în: superioritatea acestuia. Poți lua fiecare curbă mai rapid, poți accelera mai repede și frâna mai târziu. Pentru prima dată, BMW Motorrad utilizează, fără compromisuri, șasiul și jantele din fibră de carbon (tehnologia carbon) pentru modelul HP4 RACE. Pe lângă rigiditatea aluminiului și rezistența oțelului, acesta stabilește noi standarde pentru întregul proces de fabricare a vehiculelor.

Află mai multe

Sistemul ECALL. SISTEMUL INTELLIGENT EMERGENCY CALL.

Sistemul ECALL asigură o asistență rapidă și fiabilă chiar atunci când ai nevoie. Sistemul intelligent emergency call îți stă întotdeauna la dispoziție și vorbește pe limba ta, asigurând în același timp asistență în caz de accident și în situații de urgență.

Află mai multe

SISTEMUL SIDE VIEW ASSIST.

Cu echipamentul opțional side view assist, deții controlul absolut chiar și asupra lucrurilor pe care nu le poți vedea.

Află mai multe

CASCA SYSTEM 7 CARBON DE LA BMW.

Casca System 7 Carbon îți oferă un confort total, fiind în același timp ușoară. Casca de protecție din fibre de carbon este fabricată în cadrul procesului elaborat ce utilizează straturi de rășini care permite o reducere a greutății cu 25% spre deosebire de procedurile convenționale.

Află mai multe

C EVOLUTION.

100% electric. 100% experiență cu motocicletele. Modelul Maxi Scooter electric este primul de acest tip și nu face niciun compromis. Dimpotrivă, acesta face o impresie de durată. Interdependența dintre baterie, motor și modurile inteligente de condus asigură un interval de până la 160 de km și te duce oriunde îți dorești să mergi în orice junglă urbană.

Află mai multe

ABS PRO.

Sistemul ABS Pro face din orice viraj o experiență de condus de o reală plăcere: sistemul ABS Pro permite o decelerare mai sigură în caz de urgență. Tendința motocicletei de a reveni în poziție dreaptă dintr-una înclinată este redusă la minim. Ceea ce înseamnă că motocicleta rămâne sub control chiar și în timpul efectuării de manevre de frânare bruște în curbe.

Află mai multe

Puncte de referință.

Cele mai importante inovații.

Află mai multe

Safety 360°.

Siguranța necesită luarea de măsuri. Nu cuvinte.

Află mai multe

Mai multe povești care te-ar putea interesa.

Întotdeauna pe drum.

Hing Yeung merge cu 12 motociclete.

Bărbatul multor kilometri.

Brian Tinkler merge mult cu motocicleta.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.