#SOULFUEL

Imaginează-ți că ești pe drum, mirosul jachetei tale de piele este în aer, iar sunetul celui mai mare boxer îți pulsează prin vene. Este aici – sentimentul suprem de libertate, puritatea, atemporalitatea, combustibilul sufletesc care ne dă puterea să fim cine vrem să fim și să mergem oriunde ne dorim. Tot ce ai nevoie este să găsești lucrul care să-ți miște trupul și sufletul: o motocicletă emblematică, plină de istorie, echipamentul și îmbrăcămintea perfecte, multe vise și curajul de a le urma. Este timpul să pilotăm spre istorie – descoperă modelele noastre BMW Heritage.

Alege-ţi stilul.

R 18 şi R 18 Classic

Două motociclete masive, deţinătoare a sufletului pur şi alimentate de cel mai mare motor boxer din lume.

R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler şi R nineT Urban G/S

Patru motociclete diferite, patru caractere diferite, un singur suflet.

UN SINGUR SUFLET, CARACTERE DIFERITE

FAMILIA NOASTRĂ R 18 S-A MĂRIT ȘI MAI MULT

Această familie este alegerea supremă pentru călătorii legendare cu personaje puternice unite prin #Soulfuel. R 18, R 18 classic sau noul nostru R 18 Bagger sau R 18 Transcontinental - doar ai încredere în instinctele tale și încearcă-l! Îți promitem că atunci când ţi-ai găsit sufletul pereche, îl vei simţi. Deci, de ce să faci compromisuri?

MARELE BAGGER: R 18 BAGGER

Potrivirea perfectă dintre caracterele puternice, drumurile lungi și visele măreţe: descoperă inegalabilul R 18 Bagger.

PERFECT PENTRU TOURING: R 18 TRANSCONTINENTAL

Tipul nostru de relație pe distanțe lungi: când vine vorba de ture lungi și de călătorie în necunoscut, pur și simplu nu există o alegere mai bună decât R 18 Transcontinental.

R 18: EMBLEMA

Libertate, putere şi un design atemporal: elementele perfecte pentru a călători în istorie într-un mod sigur şi caracteristic, de care trebuie să ţii cont.

R 18 CLASSIC: LEGENDA

Cel mai bun cruiser din istoria motocicletelor pentru touring. Îmbină perfect caracteristicile atemporale cu elementele moderne: iconic, nostalgic, soulfuel.

CARACTER PUTERNIC, SUFLET PUR, STIL EMBLEMATIC

Potrivirea perfectă dintre caracterele puternice, drumurile lungi și visele măreţe: descoperă inegalabilul R 18 Bagger. Viziunea noastra? Asta este se întâmplă atunci când combini designul atemporal cu mult #Soulfuel și cel mai mare boxer din lume: o motocicletă puternică care transformă următoarea ta călătorie într-o aventură de neuitat.

CEL MAI BUN PARTENER DE CĂLĂTORIE

Tipul nostru de relație pe distanțe lungi: când vine vorba de ture lungi și de călătorie în necunoscut, pur și simplu nu există o alegere mai bună decât R 18 Transcontinental. Sistem complet de infotainment, genți rigide sau portbagajul superior cu spătar integrat pentru pasager – cea mai mare motocicletă a noastră este pregătită pentru orice ocazie. Tu eşti? Echipează-te şi porneşte la drum!

Sufletul din spatele lui R 18

Modelul BMW Motorrad R 5 reprezintă o capodoperă în ceea ce priveşte construcţia motocicletelor, acesta datând încă din 1936. Şasiul conic cu accente ovale şi motorul boxer îl fac să fie un pionier în istoria motociclismului. O motocicletă plină de istorie și alimentată cu mult suflet. Eşti gata să întâlneşti acest simbol?

Către R 5

Cel mai mare motor boxer încă din 1923

Inima lui R 18 este motorul boxer puternic și impresionant. În același timp, acest motor este cel mai puternic boxer cu doi cilindri folosit vreodată în producția de serie. Simte pulsul și forța unică în timp ce îl pilotezi.

Află mai multe

PARTENERUL DE SUFLET PE DRUM

R nineT

Libertatea nu a arătat niciodata la fel de bine: R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler şi R nineT Urban G/S sunt gata să impresioneze oriunde ai vrea să mergi. Patru motociclete diferite, patru caractere diferite, un singur suflet: pur, fascinant şi autentic.

R nineT Scrambler: NEÎNFRICATUL

Cel mai bun cruiser din istoria motocicletelor pentru touring. Îmbină perfect caracteristicile atemporale cu elementele moderne: iconic, nostalgic, soulfuel.

R nineT: GENTLEMAN-UL

Pasional, inovativ şi atemporal. O experienţă de peste 90 de ani ce a fost transpusă într-o singură motocicletă.

R nineT Pure: VERITABILUL

Un design purist ce întâlneşte o personalitate puternică. Personalitatea ta. Motocicleta perfectă pentru a te exprima.

R nineT Urban G/S: INDIVIDUALISTUL

Autentic, special şi pe cât de tradiţional, pe atât de inovativ. Stilul original al anilor '80 adus în lumea modernă.

Echipează-te pentru motocicleta dorită

Nu există o senzație mai plăcută decât pilotarea motocicletei perfecte – cu excepția stilului pe care îl abordezi atunci când faci asta. Colecția Heritage Ride & Style este mai mult decât un simplu echipament – este o declarație. Este combinația perfecta între moda atemporală şi elementele moderne cu care îţi poţi exprima personalitatea.

Ride

Adaugă elemente inconfundabile

Vrei o motocicletă unică în lume? Opțiunea 719 îţi oferă șansa să îţi individualizezi motocicleta, potrivindu-se perfect stilului tău. Descoperă opţiunile speciale de înaltă calitate, cum ar fi vopseaua exclusivă și pachetele de piese frezate. Eşti gata să-i defineşti caracterul motocicletei tale?

Option 719

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.