S 1000 XR

15.250 €*

211 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

ACEST BMW S 1000 XR.

DESCOPERĂ LUMEA. MAI RAPID DECÂT ORICÂND.

Sport, adventure sau touring? Le puteți avea pe toate. Deoarece BMW S 1000 XR combină cele mai bune aspecte ale tuturor acestor trei lumi pentru a crea prima motocicletă sportivă Adventure BMW Motorrad – perfectă pentru oricine dorește performanță și confort într-o singură motocicletă. Motorul de serie, puternic, cu patru cilindri, combinat cu șasiul și suspensia agilă, oferă o performanță excelentă și un răspuns dinamic. Poziția relaxată a șeii și ergonomia familială GS garantează confortul și plăcerea de a pilota, lucruri de care nu te vei plictisi niciodată. Ce faci cu ele depinde de tine.

DESIGNUL MODELULUI S 1000 XR

Alege-ți stilul.

Motocicleta dinamică Adventure sports este disponibilă în trei variante de culori atractive: roșu Racing, albastru Blue metalizat mat și - în combinația cu mai mute culori - albă deschis / albastru Racing metalizat / roșu Racing.

Alb deschis/albastru Racing metalizat/roșu Racing

Cele mai bune aspecte ale celor trei lumi se reflectă și în lac - atletic, dinamic și premium

Roșu racing

Nuanța perfectă de roșu trădează imediat segmentul BMW sport ca furnizor de ADN prin intermediul modelului S 1000 XR.

Albastru Ocean metalizat mat

Subliniază caracteristicile sportive și dinamice de touring ale modelului S 1000 XR într-un stil modern.

Fuziunea perfectă.

S 1000 XR este excepțional – și exact așa și arată. Cu sinteza sa asupra sportului, turismului și aventurii, modelul combină și caracteristicile și calitățile vizuale ale fiecărei dintre aceste categorii, făcându-o să fie o motocicletă impresionantă. Forma sportivă și modelul tipic BMW S 1000 RR Splitface evidențiază influența sa super-sportivă, în timp ce silueta sa caracteristică, partea frontală deosebită și cursa relativ lungă a suspensie reflectă aspectul și ergonomia seriei GS. Oriunde apare S 1000 XR, sigur întoarce capete.

MOTOR CU PATRU CILINDRI ÎN LINIE

121

kW (165 CP) la 11 000 rpm

999

cc capacitate

114

cuplu maxim de strângere în Nm la 9 250 rpm

59,8

Greutate motor în kg

Motor în patru timpi cu patru cilindri în linie, răcit cu apă/ulei

DATE ȘI ECHIPAMENT

Accelerează în aventura ta pe asfalt.

Motorul puternic cu patru cilindri in linie oferă un impresionanta valoare de 121 kW (165 CP) la 11 000 rpm și dezvoltă un cuplu maxim de 114 Nm la 9 250 rpm. Motorul cu patru cilindri în linie, răcit cu lichid asigură un cuplu suficient, în special pentru accelerația energică dorită la turații reduse și medii ale motorului. Iar împreună cu Pro Shift Assistant, pilotarea relaxată are loc atunci când mergi cu încredere într-o plimbare sportivă în mediul rural cât și atunci când pornești într-o aventură alături de un pasager.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL S 1000 XR

Tobă standard

Tobă extraordinară realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Tobă sport Akrapovič

Realizat în întregime din titan. Pentru aspect sportiv și sunet puternic.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI S 1000 XR

Puterea întâlnește inovația.

Modelul S 1000 XR impresionează nu numai prin plăcerea unui pilotaj sportiv. Tehnologia inovatoare oferă și ea un nivel ridicat de confort și siguranță. Modelul S 1000 XR vine cu două moduri de pilotaj selectabile ca dotare standard – „Ploaie” și „Drum” – permițând piloților să adapteze în mod optim la condițiile rutiere. ASC (Controlul automat al stabilității) standard asigură un nivel înalt de siguranță la pilotaj, pe baza unei tracțiuni optime. Pe scurt, modelul S 1000 XR poate face orice – de la tăierea drumurilor de țară bătute de vânt la drumeții în tururi pentru două persoane, încărcat cu bagaje.

Face ca inima ta de motociclist să bată și mai repede.

Cu pachetul opțional Dinamic, îți poți face motocicleta S 1000 XR chiar și mai sportivă. Shift Assistant Pro schimbă treapta de viteză mai rapid și mai ușor. Sistemul ABS Pro îmbunătățește stabilitatea și garantează siguranța la frânare – la viraje sau înclinări. Semnalizatoare cu LED arată tuturor latura ta sportivă.

AFLĂ MAI MULTE

Pentru mai mult confort și anduranță perfectă la tur.

Pachetul Touring opțional oferă confort sporit la deplasare pentru motocicleta ta BMW S 1000 XR. Pachetul include o serie de opțiuni pentru călătorii lungi, relaxate – fie pe cont propriu, fie împreună cu un partener. Acestea includ un suport pentru bagaje, suport pentru cutie și tehnologia ESA dinamic controlată electronic (Reglarea electronică a suspensiei), care asigură o acțiune optimă de amortizare și un confort sporit. În plus, cu cricul central, motocicleta are o poziție fixă la sol.

AFLĂ MAI MULTE

ACCESORII PENTRU S 1000 XR

Cutii de touring

Cutie de plastic cu carcasa rigidă și protecție la stropire

Tobă Sport HP

Tobă slip-on HP, 100% din titan.

Sa HP sports

Pentru confortul îmbunătăți al șeii și aspecti vizual suplimentar.

ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU AVENTURA PE ASFALT

Îmbrăcăminte de la BMW Motorrad.

Îmbrăcăminte și echipamente de motocicletă de înaltă calitate pentru naveta zilnică sau pentru următoarea ta excursie pe distanțe mari.

SOLICITĂ INFORMAȚII

ALTE MODELE ADVENTURE

R 1250 GS Adventure

F 850 GS

F 750 GS

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.