R nineT Racer

13.000 €*

180 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R NINE T RACER.

CARACTER PUTERNIC. DINAMIC. CU RĂCIRE PE AER.

BMW R noul Racer îți permite să retrăiești era supermotocicletelor legendare. Departe de retrospectiva obsesivă, mai degrabă concentrat pe o motocicletă customizabilă cu tehnologie inovatoare și calitatea obișnuită a BMW Motorrad. Ghemuit în spatele jumătății de carenă deosebite, cu ambele mâini prinse bine pe ghidoanele în poziție joasă, poți simți puterea motorului boxer, poți auzi sunetul său inconfundabil. Și ști deja: doar un caracter puternic poate păstra linia pistei. Pe drum, la fel ca în viață.

Stilul pe banda rapidă.

Designul modelului R nineT Racer se inspiră clar din motocicletele sportive din anii ’70. Proporțiile alungite se prelungesc prin întregul design și promit accelerație pură. Jumătatea de carenă distinctivă, rezervorul și șaua formează silueta subțire. Ampatamentul lung și ghidoanele joase poziționate departe de partea frontală finalizează poziția joasă și sportivă a șeii. Apoi, scărițele spate reglate sus, la distanță: în calitate de motociclist, te întinzi la propriu pe motocicletă. Ești înconjurat de caroseria albă, care se evidențiază în mod clar față de piesele de transmisie închise la culoare și tehnologie. Chiar și banda care trece din față spre spate în culorile BMW Motorsport pare să invite în mod constant către următoarea accelerare.

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

116

Cuplu maxim de strângere în Nm la 6 000 rpm

1.170

cc capacitate

220

kg greutate, cu rezervorul plin/gata de drum

805

mm înălțime șa

Motor boxer cu doi cilindri în patru timpi răcit cu aer/ulei

DATE ȘI ECHIPAMENT

Boxer puternic pentru ca tu să urmărești linia pistei.

Tehnologia R nineT Racer este la fel de sigură și de puternică ca și designul său: sistemul de transmisie și sistemul electric al vehiculului au încântat încă de la BMW R nineT. R nineT Racer respectă și standardul actual EU-4, datorită tehnologiei sale de ultimă oră. Motorul boxer puternic, răcit cu aer, cu două cilindri, are o capacitatede 1 170 cc și o putere de 81 kW (110 CP) pentru a furniza putere extrem de dinamică, chiar și la viteze reduse. Pur și simplu un boxer tipic.

Datorită jumătății de carenă și a poziției joase a șeii, te poți bucura de viteze mari fără întrerupere. ABS-ul standard și ASC-ul opțional îți garantează că ești întotdeauna în siguranță atunci când mergi la viteză maximă pe șosea. În plus, evacuarea 2 în 1 în design-ul tipic de café racer arată că nici tehnologia nu trebuie să stea ascunsă.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI R NINE T RACER

Pilotezi după cum stai.

Sportiv și dinamic: ghidoanele R nineT Racer sunt poziționate jos pe puntea superioară a furcii. Devierea moderată protejează încheieturile. În schimb, scărițele și-au croit drum înapoi și în sus pentru a susține poziția sportivă de ședere. În plus, șaua customizată opțională a motociclistului reduce înălțimea șeii de la 805 mm la 795 mm.

Perna de la șaua motociclistului este ușor ridicată în spate. Astfel, la drumuri lungi, presiunea asupra spatelui nu mai este atât de mare. La fel ca în cazul jumătății de carenă proiectată dinamic – în special la viteze de peste 90 km/h.

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

R nineT Racer face legătura între aspectul zilelor de curse de demult și tehnologia de ultimă oră. Acesta este motivul pentru care ABS BMW Motorrad este montat ca dotare standard. Sistemul ASC opțional (control automat al stabilității) previne rotirea roții din spate și asigură o transmisie mai eficientă a puterii: pentru o siguranță mai activă la pilotaj în condiții extreme. Este disponibil chiar și în timpul deplasării, prin solicitare.

Mai multe despre ABS

R nineT Racer se inspiră din motocicletele sportive ale vremurilor de demult. De aceea, ca dotare standard, nu este loc decât pentru tine – complet singur și pur. Se concentrează pe un lucru – și asta se vede. Cadrul pentru pasager care poate fi modernizat îl transformă rapid într- motocicletă cu șa pentru două persoane. Aceasta este doar una dintre numeroasele posibilități prin care îți face motocicleta să arate cum vrei tu.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Customizare cu stil.

Cu gama extinsă de echipamente opționale exclusive de la BMW Motorrad Spezial, vei beneficia de mai mult la Racer-ul tău - cu opțiunea de design clasic 719 Set de piese frezate, de exemplu. Cu piesele HP ai parte de mai multă putere. Iar pentru orice altceva ai accesoriile originale BMW Motorrad.

AFLĂ MAI MULTE

BMW Motorrad Spezial

Arată-ți personalitatea pe șosea.
Fără improvizații, fără surprize, fără compromisuri. Cu BMW Motorrad Spezial, achiziționezi o motocicletă cu tușa ta personalizată, la cele mai înalte standarde de calitate.

La BMW Motorrad Spezial, vei găsi în special echipamente opționale de înaltă calitate, precum seturile de piese forjate din opțiunea exclusivă 719 și culori Spezial sau accesorii pentru îmbunătățirea performanței, precum piesele HP.

Îmbinarea dintre competențele de dezvoltare bazate pe o experiență îndelungată de la BMW Motorrad și interacțiunea dintre procesele complexe de producție și artizanatul înrădăcinat în tradiție creează un standard de semnificație și exclusivitate.

AFLĂ MAI MULTE

ACCESORII PENTRU NOUL MODEL R NINE T RACER

Tobă Sport HP

Piese de calitate superioară pentru sunet de calitate superioară: realizate în întregime din titan, cu capăt de carbon și logo HP gravat cu laser.

HP Amortizor de direcție reglabil

Confort și performanță la fel. Reglabil în 12 etape.

Toc centură de siguranță din carbon HP.

Toc centură de siguranță de înalta calitate din plastic întărit cu fibră de carbon: pentru o vedere frontală modificată substanțial, incredibil de frumoasă.

STILUL: PUR ȘI SIMPLU ATRACTIV

Costum DarkNite

Costum de piele moale în design retro clasic.

Bocanci Rockster

Bocanci casual de motocicletă cu aspect neutru, la modă.

Cască tricoloră LEGEND

Cască jet originală în varianta de decor tricolor uimitoare.

ALTE MODELE HERITAGE

R nineT Scrambler

R nineT Pure

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.