INDIVIDUALIZARE.

BMW F 850 GS.

Modelul BMW F 850 ​​GS îți potolește setea de provocări. Grație ofertei vaste de echipamente speciale din fabrică și accesoriilor originale BMW Motorrad, îți poți pregăti motocicleta pentru orice situație. Lasă-te inspirat de cele trei sugestii ale noastre sau configurează modelul F 850 GS așa cum dorești.

Complet adaptat pentru offroad:

Specialitatea ta este să mergi pe lângă drum? Atunci alege modelul F 850 GS în stilul Rallye sportiv. Împrăștie pietriș și murdărie cu anvelopele offroad, tratează protecția de motor din aluminiu Enduro și protecția pentru faruri contrar indicațiilor, dar în mod adecvat. Grație ghidonului înalt și scărițelor pentru picioare Enduro nu este nicio problemă să te deplasezi offroad, iar cu maneta schimbătorului de viteze reglabil și maneta frânei de picior reglabile, ai întotdeauna vehiculul sub control. Cu modurile de deplasare Pro și Dynamic ESA, te descurci pe orice teren fără probleme – iar cu Shift Assistant Pro, poți schimba treapta de viteză fără să folosești ambreiajul atunci când trebuie să mergi repede.

Pneuri pentru teren

Cu opțiunea gratuită a pneurilor pentru teren, potențialul off-road al motocicletei poate fi exploatat la maximum.

 

Protecție motor Enduro din aluminiu

Protecția de motor Enduro robustă din aluminiu special concepută pentru utilizarea offroad oferă protecție eficientă împotriva deteriorării compartimentului inferior al motorului.

 

Protecție pentru faruri

Protecția pentru faruri omologată numai pentru utilizarea offroad se prinde ușor și protejează eficient farul împotriva daunelor pe teren.

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) reglează automat amortizarea piciorului de arc în funcție de situația de mers.

Cu modurile de mers Pro, accelerarea și sistemele de control ale mașinii se pot adapta foarte ușor la diferite situații de mers.

Asistentul de schimbare a treptelor de viteză Pro permite comutarea confortabilă într-o treaptă superioară sau inferioară fără acționarea ambreiajului.

Ghidonul înalt de 14 mm permite o poziție confortabilă de ședere și stat în picioare și facilitează în mod vizibil manevrarea în siguranță a motocicletei în afara drumului.

Scărița pentru picioare Enduro mai lată și mai lungă oferă mai multă aderență și un control mai bun al vehiculului pe teren.

Levier al frânei de picior reglabil

Levierul frânei de picior, reglabil pe înălțime, are o suprafață pentru picior mai lată și un mecanism de pliere brevetat.

 

Levier schimbător de viteze reglabil

Levierul schimbătorului de viteze, cu suprafață pentru picior reglabilă, poate fi acționat mai bine când mergi offroad stând în picioare.

Arată-ți #SpiritofGS

Apreciezi nu doar tehnologia sofisticată, ci și designul emblematic? Atunci modelul BMW F 850 ​​GS din Ediția 40 de ani GS ți se potrivește – ca un omagiu adus legendarei istorii a modelului GS. În topcase-ul din aluminiu de culoare neagră, depozitezi tot ce ai nevoie pentru călătoria ta în necunoscut. Cu emblematicele faruri cu leduri cu lumini de zi cu leduri, vezi întotdeauna clar chiar și în depărtare. Toba de eșapament sport de culoare neagră oferă nu numai o finisare elegantă, ci și un sunet plin. Iar cu Keyless Ride, cheia ta rămâne bine mersi în buzunarul jachetei.

Cu keyless ride, cheia vehiculului rămâne de acum în buzunar. Pur și simplu așeză-te și pornește la drum. Așa sună deviza.

Conductorul optic emblematic oferă un aspect distinctiv, iar luminile de zi integrate, mai multă siguranță

Topcase-ul din aluminiu anodizat în nuanță de negru oferă 32 litri de spațiu pentru o cască BMW și convinge chiar și în condiții extreme.

Manetă de ambreiaj

Maneta de ambreiaj optimizată ergonomic din aluminiu anodizat în nuanță de negru este reglabilă și subliniază individualitatea vehiculului.

 

Manetă de frână

Maneta de frână optimizată ergonomic din aluminiu anodizat în nuanță de negru este reglabilă și subliniază individualitatea vehiculului.

Toba de eșapament sport din titan cu capăt de carbon oferă un sunet plin și face din fiecare plimbare o experiență vizuală și acustică.

Scărițele cu arc sunt reglabile în trei poziții și oferă atât onroad, cât și offroad un maximum de confort și siguranță.

Pregătit pentru povești noi

Dorești întotdeauna să descoperi ceva nou? Atunci urcă pe F 850 ​​GS în Racingred uni cu setul de autocolante decorative „New Ways”, care arată clar că ești pe un drum nou. Depozitează-ți echipamentul în cutiile Vario și în topcase-ul Vario, pune centura peste portbagaj și pornește. Grație sistemului de navigare Navigator, știi întotdeauna unde să mergi și cu controlul confortabil al vitezei de croazieră te poți bucura de fiecare moment al călătoriei tale. Cu parbrizul de tură clar și farurile auxiliare cu leduri, ai mereu o perspectivă indiferent de vreme. Oriunde te duci, „sistemul inteligent pentru apeluri de urgență” este un însoțitor de încredere.

Sistemul inteligent pentru apeluri de urgență ia automat contact cu call center-ul BMW în caz de accident, pentru a activa cât mai rapid posibil lanțul de salvare.

Controlul electronic al vitezei de croazieră poate fi activat începând de la 30 km/h și menține viteza de deplasare constantă.

Portbagaj cu suport pentru geamantane

Portbagajul cu suport pentru geamantane înlocuiește portbagajul standard și permite fixarea sistemului pentru bagaje Vario.

 

Cutia Vario

Cutia Vario impermeabilă din stânga, cu mecanism de reglare brevetat, are un volum variabil de la 30 până la 39 de litri. În dreapta, volumul variază de la 20 la 29 de litri.

 

Topcase Vario

Topcase-ul Vario impermeabil, cu mecanism de reglare brevetat, are un volum variabil de la 25 până la 35 de litri.

 

 

Suport topcase

Poți monta topcase-ul sau alte bagaje voluminoase pe portbagajul stabil, care are un design foarte atractiv.

 

Pernă de spătar topcase Vario

Grație pernei de spătar de la topcase-ul Vario, pasagerul se bucură de mai mult confort atât într-o călătorie scurtă, cât și în tururi lungi.

Parbriz de tură clar

Parbrizul de tură are pe ambele părți un strat de acoperire rezistent la zgârieturi și oferă șoferului și pasagerului protecție maximă împotriva vântului și a intemperiilor, grație proiectării îmbunătățite.

Pregătirea sistemului de navigare

Pregătirea pentru sistemul de navigare include controlerul multifuncțional, un suport și mount craddle de pe dispozitivul de prindere a ghidonului.

 

Sistem de navigare Navigator VI

Sistemul de navigare Navigator VI își găsește interes pe piață nu numai printre fanii turelor. În afară de ghidarea perfectă pe traseu, sistemul oferă numeroase funcții suplimentare.

Setul de autocolante decor „New Ways” este perfect personalizat vehiculului și creează un aspect atractiv, unic.

Farurile auxiliare puternice, cu leduri, asigură o mai bună vizibilitate în condiții nefavorabile.

Int. GS Trophy Bike 2020

Modelul F 850 ​​GS din anul modelului 2020 a stat la baza motocicletei Int. GS Trophy 2020 în Noua Zeelandă. Descoperă vehiculul cu care cei mai talentați piloți GS din lume au cucerit cele mai îndepărtate piste și inspiră-te din numeroasele caracteristici, pe care le poți alege și pentru noul tău model F 850 ​​GS.

Personalizează-ți propria motocicletă F 850 GS

Alege dintr-o gamă largă de echipamente speciale și accesorii originale BWM Motorrad și creează o motocicletă în funcție de dorințele tale.

Către configurator

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.