F 850 GS

12.800 €*

203 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 850 GS

AVENTURA ÎȚI CURGE PRIN VENE

Trăiește provocarea. Continuă să mergi mai departe, acolo unde alții fac cale întoarsă. Transformă obstacolele în oportunități: Acesta este #SpiritOfGS. Astfel, modelul BMW F 850​ GS este adaptat perfect pentru utilizarea offroad, după cum poți observa din anvelopa față de 21 de țoli. Ceea ce contează este curiozitatea ta, care te îndeamnă – indiferent cât de departe vrei să mergi. Grație dotării standard extinse și a programului variat de echipamente și accesorii speciale, cu F 850 ​​GS poți descoperi cu ușurință ce este dincolo de orizont.

CARACTERISTICI PRINCIPALE PENTRU ORICE TIP DE TEREN

Modelul F 850 ​​GS este pregătit pentru tot ceea ce aștepți de la el. Mai ales la schimbarea suprafețelor, îți oferă siguranță și confort, alături de numeroase caracteristici – și o plăcere imensă de a conduce.

Deplasare în stilul tău

Modurile de deplasare influențează accelerația și modul de reacție al modelului tău F 850 ​​GS. Modurile „Rain” și „Road” sunt pregătite pentru un carosabil uscat sau umed, printr-o apăsare a unui buton. Modul „Dynamic” exploatează la maxim motocicleta dacă vrei într-adevăr să accelerezi pe asfalt, în timp ce modul „Enduro” abordează drumurile de țară ale acestei lumi.

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

MOTOR MAI PUTERNIC

70

kW (95 CP) la 8.250 rot/min

92

Nm la 6.250 rot/min

853

cmc capacitate cilindrică

15

litri volum rezervor

Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

DATE ȘI ECHIPAMENT

Lasă-te purtat de val

Curiozitatea și dorința de aventură sunt doar începutul: Motorul cu doi cilindri în linie, cu 70 kW (95 CP), îți este alături în orice încercare – în special grație cuplului mare. Funcționează economic cu un consum de 4,1 l la 100 km (conform WMTC) și are o performanță impresionantă atât pe șosea, cât și offroad.

SUNET DISTINCTIV

Tobă standard

Tobă cu design extraordinar din oțel inoxidabil.

DESIGN UNIC, STIL INDIVIDUAL

Trei personaje puternice.

Fiecare dintre cele trei vopsele evidențiază caracterul modelului F 850 GS. Tu pe care o alegi?

GS Trophy

Lumea îți aparține: modelul F 850 GS în designul GS Trophy, în culoarea Gravityblue metalizat. Accentele impresionante și benzile expresive subliniază setea ei de aventură. Parbrizul Tour și scărițele pentru picioare Enduro completează caracterul ei offroad. Datorită suportului pentru Navigator, deasupra afișajului color TFT, vezi întotdeauna destinațiile tale.

Roșu Racing uni

Aproape și departe: Modelul F 850 GS în roșu Racing uni pune în mișcare inimile șoferilor orientați spre performanță. Capitonajul roșu transformă motocicleta într-o adevărată atracție.

Triple Black

Negru Storm metalizat 2 accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 850 GS. Și a ta?

ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU AVENTURA TA

Cască GS Carbon

Cască enduro sportivă, perfect adecvată pentru ture.

Costum Rallye

Costum pentru teren accidentat cu inserție impermeabilă, detașabilă.

Mănuși Rallye

Mănuși mai subțiri de vară pentru șosea și offroad.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.