F 850 GS Adventure

13.990 €*

222 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 850 GS ADVENTURE

LUMEA DEVINE O AVENTURĂ

Este potrivită pentru călătorii lungi și terene cu noi provocări: F 850 GS Adventure se simte ca acasă oriunde ar fi – și acest lucru se vede cu ochiul liber. Grație extensiilor din dotarea standard, care acum include afișaj TFT și aplicația BMW Motorrad Connected, priză de încărcare USB, precum și ABS Pro și DTC, motocicleta Enduro este acum mult mai bine pregătită pentru curse lungi în întreaga lume. Experimentează #spiritofGS cu un însoțitor, și permite curiozității tale să zburde liberă – indiferent de unde vei călători.

REPERE PENTRU UN ADEVĂRAT GLOBETROTTER

Pregătită pentru o călătorie spre necunoscut: Pe asfalt sau offroad, F 850 GS Adventure face față oricărei suprafețe. Noile caracteristici de serie și dotările opționale îți oferă posibilitatea de a customiza GS-ul exact conform preferințelor tale.

Un sentiment plăcut - cu fiecare kilometru

Acest GS este pregătit pentru orice teren, pe care doriți să îl traversați. Bara de protecție a motorului și protecția în sine a motorului din serie crește rezistența motocicletei, fără a afecta libertatea din timpul conducerii. Dacă îți planifici să parcurgi distanțe mai mari, îți poți mări cu ușurință spațiul de depozitare, utilizând carcase din aluminiu și un portbagaj.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

MOTORUL PUTERNIC

70

kW (95 CP) puterea maximă a motorului cu 8.250 rot./min

92

70 kW (95 CP) puterea maximă a motorului cu 8.250 rot./min

853

Capacitate cilindrică 853 cm3

23

Volum rezervor 23 litri

Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

DATE ȘI DOTARE

Putere pentru fiecare provocare în offroad

El vrea să iasă în lume: Motorul puternic cu doi cilindri, cu 70 kW (95 PS) îți oferă ție și dorinței tale noi oportunități de a deschide noi orizonturi. Conceptul motorului impresionează prin sunetul puternic, o performanță înaltă cu 70 KW (95 PS) și 8.250 rot./min., precum și –  un consum moderat de 4,1 l la 100 km (după WMTC). Cu un cuplu de 92 Nm la 6.250 rot./min. această  motocicletă de cursă lungă oferă suficientă putere pentrufiecare provocare  – oriunde vrei să o înfrunți.

SUNET ROBUST

Toba standard

Tobă standard, cu finisare deosebită

DESIGN DISTINCTIV, STIL INDIVIDUAL

Aventura ta - stilul tău

Partea exterioară distinctivă și flyline-ul tipic GS definesc F 850 GS Adventure. În plus, fiecare stil convinge prin caracterul său individual - și oglindește o parte din personalitatea ta.

Rallye

Cea mai scurtă legătură între start și distracție: F 850 GS Adventure Rallye în Kalamata metalizat mat 2 cu jante anodizate aurii și tuburi de furcă aurii.

Alb Light uni

Modelul F 850 GS Adventure în alb Light uni îți garantează o prezență strălucitoare. Indiferent pe ce continent călătorești.

Triple Black

Negru Storm metalizat 2 accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 850 GS Adventure. Și a ta?

ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU AVENTURA TA

Cască GS Carbon

Cască enduro sportivă, perfect adaptată pentru ture.

Costum EnduroGuard

Costum Profi Enduro respirabil și impermeabil la aer, vânt.

Cizme Gravel Evo

Cizme Enduro din piele, impermeabile, potrivite pentru uz zilnic.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.