INDIVIDUALIZARE.

BMW F 750 GS

Motocicleta BMW F 750 GS este biletul tău spre următoarea aventură. Grație ofertei largi de echipamente speciale din fabrică și accesoriilor originale BMW Motorrad, poți decide cât de mult vrei să îți personalizezi motocicleta. Lasă-te inspirat de cele trei sugestii ale noastre sau configurează modelul F 750 GS conform propriilor tale idei.

Sportivitatea întâlnește siguranța și confortul

Te-a cuprins febra GS și nu te poți gândi decât la următoarea ta aventură? Combină BMW F 750 GS în stilul Sport San Marino albastru cu sistemul nostru inteligent Connectivity și farul cu leduri pentru o mai bună perspectivă a drumului către necunoscut. Dynamic ESA, modurile de mers Pro și levierul frânei de picior reglabil oferă o experiență a condusului sigură, de neegalat. Toba de eșapament sport și parbrizul fumuriu completează aspectul sportiv.

Sistemul Connectivity pentru motocicletă BMW oferă pe un display TFT de 6,5″ funcții inovatoare pentru navigare, telefonare și audiții muzicale pe motocicletă.

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) reglează automat amortizarea piciorului de arc în funcție de situația de mers.

Cu modurile de mers Pro, accelerarea și sistemele de control ale mașinii se pot adapta foarte ușor la diferite situații de mers.

Conductorul optic emblematic oferă un aspect distinctiv, iar luminile de zi integrate mai multă siguranță.

Toba de eșapament sport din titan cu capăt de carbon oferă un sunet plin și face din fiecare plimbare o experiență vizuală și acustică.

Scărițele cu arc sunt reglabile în trei poziții și oferă atât on-road cât și off-road un maximum de confort și siguranță.

Parbrizul mic, fumuriu, convinge prin protecția împotriva vântului și a intemperiilor și evidențiază aspectul sportiv al motocicletei.

Senzația completă oferită de GS pentru ture

Ai chef să mai faci câțiva kilometri? Cu Ediția 40 de ani GS mergi pe urmele legendarei istorii a modelului GS. Strânge-ți ustensilele de călătorie în portbagajul Vario și în topcase-ul Vario, fixează-le pe portbagaj și ești gata de plecare. Navigator BMW Motorrad îți arată drumul, în timp ce farurile auxiliare cu leduri îți oferă o vizibilitate clară. Sistemul automat de ungere a lanțului și controlul vitezei de croazieră asigură o deplasare lină. Dacă vremea se strică, parbrizul mare, reglabil și protecțiile pentru mâini te protejează de vânt și intemperii. Iar în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut în timpul turului, „sistemul inteligent pentru apeluri de urgență” este activat.

Sistemul inteligent pentru apeluri de urgență ia automat contact cu call center-ul BMW în caz de accident, pentru a activa cât mai rapid posibil lanțul de salvare.

Controlul electronic al vitezei de croazieră poate fi activat începând de la 30 km/h și menține viteza de deplasare constantă.

Portbagaj

Portbagajul cu suport pentru geamantane înlocuiește portbagajul standard și permite fixarea sistemului pentru bagaje Vario.

 

Cutia Vario

Cutia Vario impermeabilă din stânga cu mecanism de reglare brevetat are un volum variabil de 30 până la 39 de litri. În dreapta, volumul variază de la 20 la 29 de litri.

 

Topcase Vario

Topcase-ul Vario impermeabil cu mecanism de reglare brevetat are un volum variabil de 25 până la 35 de litri.

 

Suport topcase

Poți monta topcase-ul sau alte bagaje voluminoase pe portbagajul stabil, care are un design foarte atractiv.

 

Pernă spătar topcase Vario

Grație pernei de spătar de la topcase-ul Vario, pasagerul se bucură de mai mult confort atât într-o călătorie scurtă, cât și în tururi lungi.

Ajustare a protecției antivânt

Prin reglajul parbrizului, pilotul poate modifica poziția parbrizului mare și a parbrizului de tură în două trepte.

 

Parbriz mare

Parbrizul mare oferă protecție sporită la vânt și condițiile meteorologice pentru pilot și convinge printr-un confort îmbunătățit în ture.

 

Protecție pentru mâini

Protecția robustă pentru mâini conferă vehiculului un aspect sportiv și protejează în mod fiabil mâinile împotriva vântului, intemperiilor, crengilor și pietrelor.

Pregătirea sistemului de navigare

Pregătirea pentru sistemul de navigare include controlerul multifuncțional, un suport și mount craddle de pe dispozitivul de prindere a ghidonului.

 

Sistem de navigare Navigator VI

Sistemul de navigare Navigator VI își găsește interes pe piață nu numai printre fanii turelor. În afară de ghidarea perfectă pe traseu, sistemul oferă numeroase funcții suplimentare.

Sistemul de ungere a lanțului unge automat lanțul de acționare cu lubrifiant în timpul mersului.

Farurile auxiliare puternice, cu leduri, asigură o mai bună vizibilitate în condiții nefavorabile.

Ușor de îmblânzit

BMW F 750 GS în Lightwhite uni este creată pentru a adulmeca aerul de aventură. Adaptează vehiculul la statura ta în mod ergonomic, coborându-l cu șaua „foarte joasă” și la levierele reglabile pentru frâna de picior și schimbătorul de viteze. Varianta de motor cu putere redusă (35 kW sau 77 CP), combinată cu asistentul de schimbare a treptelor de viteză Pro, poate fi rapid controlată în timpul aventurilor tale. Dacă mergi în viraje, motorul este protejat împotriva deteriorării de barele de protecție, iar setul de autocolante decor „Free” îți arată că te bucuri pe deplin de noua ta libertate.

Odată cu reducerea performanței la 35 kW (48 CP), chiar și piloții începători (clasa A2) pot experimenta adevărata senzație de a conduce o motocicletă.

Bancheta joasă, dintr-o piesă, cu toată capitonarea de care ai nevoie, asigură un confort extraordinar pe traseele lungi, atât pentru motociclist, cât și pentru pasager.

Asistentul de schimbare a treptelor de viteză Pro permite comutarea confortabilă într-o treaptă superioară sau inferioară fără acționarea ambreiajului.

Setul de autocolante decor „Free” este perfect personalizat mașinii și creează un aspect atractiv, unic.

Levier al frânei de picior reglabil

Levierul frânei de picior, reglabil pe înălțime, are o suprafață pentru picior mai lată și un mecanism de pliere brevetat.

 

Levier schimbător de viteze reglabil

Levierul schimbătorului de viteze, cu suprafață pentru picior reglabilă, poate fi acționat mai bine când mergi offroad stând în picioare.

Protecțiile de motor din oțel inoxidabil protejează fiabil zona cilindrului împotriva deteriorării, fără a limita unghiul de înclinare.

Personalizează-ți propria motocicletă F 750 GS

Alege dintr-o gamă largă de echipamente speciale și accesorii originale BWM Motorrad și creează o motocicletă în funcție de dorințele tale.

Către configurator

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.