F 750 GS

10.100 €*

161 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 750 GS

BILETUL TĂU SPRE AVENTURĂ

Evadează puțin din viața de zi cu zi. Lărgește-ți orizontul. Cu BMW F 750 GS. Adventure Bike este stăpâna tuturor drumurilor, indiferent de suprafața drumului tău. Gama standard extinsă cu ABS Pro, controlul dinamic al tracțiunii (DTC) și semnalizatoarele cu leduri, precum și modurile de mers opționale Pro te fac să nu îți mai dorești nimic. Iar cu noua înălțime de șa „foarte joasă”, ca echipament special, începutul următoarei tale aventuri este mai simplu ca niciodată. Așa că urcă-te pe motocicleta F 750 GS și experimentează #SpiritofGS.

ACCENTE PENTRU DORNICII DE AVENTURI

Modelul F 750 GS este ușor de manevrat și face față cu brio chiar și la terenuri accidentate. Grație programului extins de echipare, modelul poate fi adaptat perfect la statura și dorințele tale.

Fii una cu vehiculul tău

Pentru ca să stai perfect pe F 750 GS, poți alege înălțimea potrivită dintr-o varietate de șei: de la varianta joasă de 760 mm până la bancheta Rallye de 845 mm.. Noua șa „foarte joasă” elimină marginile enervante atunci când stai în picioare și grație lățimii reglabile, atunci când stai jos mai mult timp, ca să te confunzi și mai mult cu vehiculul.

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

MOTOR PUTERNIC

57

57 kW (77 CP) putere motor max. la 7500 rot/min

83

83 Nm cuplu motor max. la 6000 rot/min

853

cmc capacitate cilindrică

15

litri volum rezervor

Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

DATE ȘI ECHIPAMENT

Testează motorul

F 750 GS îți provoacă setea de aventură: Motorul cu doi cilindri în linie de 57 kW (77 CP) oferă suficientă putere la roata din spate – cu un consum redus (4,1 l la 100 km conform WMTC).

Ești pilot cu permis categoria A2? Atunci, varianta cu putere redusă de 35 kW (48 CP) îți oferă o adevărată senzație GS.

SUNET DISTINCTIV

Tobă standard

Tobă cu design extraordinar din oțel inoxidabil.

DESIGN PUTERNIC, STIL INDIVIDUAL

Una este a ta

F 750 GS este disponibilă cu trei vopsele diferite, de la clasic la sportiv. Ce variantă alegi?

Sport

Sportiv în totalitate: Modelul F 750 GS Sport în combinația de culori alb Light uni/albastru Racing metalizat/roșu Racing se deplasează dinamic spre start.

Alb Light uni

Modelul F 750 GS întruchipează lejeritatea și dinamismul. Acest lucru se datorează în primul rând capitonajului de culoare deschisă în alb Light uni și șeii sale distinctive, în negru și roșu.

Triple Black

Negru Storm metalizat 2 accentuează liniile motocicletei și se potrivește perfect cu setea de aventură a modelului F 750 GS. Și a ta?

Personalizează-l așa cum îți dorești

După vopsea, urmează individualizarea: adăugați ultimele retușuri la F 750 GS cu numeroase caracteristici. Pentru a te ajuta cu decizia ta, am adunat câteva sugestii care să te ajute să pornești în diferite aventuri. Fii inspirat și transformă F 750 GS în motocicleta personală.

INDIVIDUALISE YOURS NOW

ÎMBRĂCĂMINTE PENTRU AVENTURA TA

Cască GS Carbon

Cască enduro sportivă, perfect adecvată pentru ture.

Costum Rallye

Costum pentru teren accidentat cu inserție impermeabilă, detașabilă.

Mănuși Rallye

Mănuși mai subțiri de vară pentru șosea și offroad.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.