C 650 GT

11.600 €*

164 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW C 650 GT.

DEPLASEAZĂ-TE PLIN DE ÎNCREDERE PRIN JUNGLA URBANĂ.

BMW C 650 GT este cel mai nou și mai exclusivist scuter maxi de la BMW Motorrad. Silueta sa plină de stil și aerodinamică accentuează caracterul său elegant. Carenajul complet, șaua confortabilă și parbrizul înalt vă permit să parcurgeți distanțe lungi în condiții de confort, indiferent de condițiile meteo. În plus, spațiul generos de depozitare asigură o depozitare ușoară a cumpărăturilor, bagajelor sau a două căști. O caracteristică inovativă de siguranță este sistemul opțional de asistență cu vedere laterală (SVA). Acest lucru este deosebit de util într-un mediu urban, întrucât avertizează cu privire la vehiculele care se aproprie de unghiul tău mort, la viteze de până la 80 km/h.

DESIGNUL LUI C 650 GT

Alege-ți stilul.

Alegerea este a ta – C 650 GT este disponibil în trei variante atractive de culori: ocean blue metalizat mat, black storm și light white.

Ocean blue metalizat mat

Atrage privirile și evidențiază forma modernă a comunicării.

Negru storm

Evidențiază caracterul elegant al vehiculului.

Light white

Îi conferă un aspect deosebit de ușor și agil lui C 650 GT.

Atrage privirile trecătorilor.

Noul C 650 GT dispune de o secțiune posterioară distinctivă și modernă, având un aspect atrăgător și o nouă lampă spate. Detaliile, precum logoul „GT” cusut pe șa și noul capac al ghidonului cu o secțiune centrală lucioasă și accente cromate, evidențiază caracterul deosebit de sofisticat și exclusivist al C 650 GT. Oglinzile mai înalte vibrează mai puțin și oferă o vizibilitate mai bună în spate.

MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

44

kW (60 CP) la 7 750 rpm

647

cc capacitate

180

Viteză maximă km/h

4,6

Consum de combustibil în litri per 100 km, bazat pe cicluri de testare armonizate la nivel mondial

Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu apă

DATE ȘI ECHIPAMENT

Construit pentru a fi puternic.

Motorul dinamic și puternic cu doi cilindri în linie răcit cu apă, cu 63 Nm, 44 kW (60 CP) și o viteză maximă de 180 km/h transformă scuterul într-un vehicul agil pentru oraș și un tovarăș de drum puternic pentru călătoriile lungi.

Datorită unui ambreiaj și unei cutii de viteze revizuite, scuterul accelerează acum mai puternic la turații mai mici ale motorului, ca de exemplu la plecarea de la semafor.

O versiune cu puterea redusă la 35 kW (48 CP) le permite și deținătorilor de permis UE mai tineri de 25 de ani să aibă plăcerea de a pilota un C 650 GT.

Look nou. Sunet puternic.

C 650 GT are un nou sistem de evacuare fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Este foarte atrăgător, mult mai ușor decât modelul precedent și implică un nivel mai scăzut de zgomot și de emisii. În plus, produce un sunet mai plin și mai puternic.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL C 650 GT

Tobă standard

Sunet inconfundabil

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI C 650 GT

Confortabil prin oraș.

C 650 GT este cel mai exclusivist scuter maxi de la BMW Motorrad. Acum poți călători având un nivel mai ridicat de confort datorită parbrizului reglabil electric și accesoriilor opționale, precum manșoanele și șaua încălzite. De asemenea, scuterul are cel mai mare portbagaj din clasa sa, integrat discret în silueta alungită.

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

Fii la curent cu ce se întâmplă în jurul tău.
O caracteristică inovativă de siguranță este sistemul opțional de asistență cu vedere laterală (SVA). Acest lucru este deosebit de util într-un mediu urban, întrucât avertizează cu privire la vehiculele care se aproprie de unghiul tău mort, la viteze de până la 80 km/h.

Cel mai ridicat nivel de siguranță posibil în cadrul frânării și accelerării.
De asemenea, pe lângă sistemul ABS (sistem de antiblocare a roților), un sistem complet dezvoltat ASC (sistem de control al tracțiunii) este standard pe noul C 650 GT. Sistemul ASC oferă o siguranță crescută motociclistului, în special atunci când condițiile de drum sunt imprevizibile, intervenind asupra sistemului de management al motorului, dacă este necesar. De exemplu, acesta previne patinajul roții spate în condiții de ploaie.

Setări noi, mai convenabile.
Setarea șasiului și a suspensiilor lui C 650 GT a fost complet revizuită. Săgeata de încovoiere a arcurilor furcii față și a amortizorului spate a fost redusă cu 10%. Acest lucru îi conferă vehiculului mai multă sensibilitate la comenzi, fără a-i reduce stabilitatea.

Asigură în mod automat cea mai bună iluminare.
Farurile de rulare pe timp de zi se adaptează automat la mediu. De exemplu, la intrarea și ieșirea dintr-un tunel, trec automat pe faza scurtă și înapoi. Motociclistul nu mai trebuie să comute luminile manual. Acest lucru îl ajută să se concentreze la trafic.

Mai ușor de ridicat.
C 650 GT este chiar mai jos de ridicat. Cinematica cricului central a fost reproiectată, reducând forța necesară pentru ridicarea scuterului cu 30%.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Echipamente și accesorii speciale.

Gama extinsă de echipamente speciale și originale BMW Motorrad completează acest scuter maxi electric.

AFLĂ MAI MULTE

ACCESORII C 650 GT

Cutie superioară de 35 de litri

Topcase din plastic rezistent la apă cu ornament pe capac, de culoarea scuterului.

Inserții cromate pe scărițe

Oferă-i elegantă scuterului maxi și adaugă tușa ta cu adevărat personală.

Deflectoare de vânt

Oferă protecție eficientă împotriva vântului pentru mâinile motociclistului.

ÎMBRACĂ EXPERIENȚA UNUI SCUTER MAXI

Îmbrăcăminte de la BMW Motorrad.

Îmbrăcăminte și echipament care sunt perfecte pentru scuterul maxi, pentru ca tu să fii în siguranță, echipat și la modă.

AFLĂ MAI MULTE

ALTE MODELE URBAN MOBILITY

C 650 Sport

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.